Zoek vacatures


Business Intelligence Specialist m/v

Titel: Business Intelligence Specialist m/v
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Venlo
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever richt zich al meer dan 60 jaar op het bedienen van haar klanten met kwalitatief hoogwaardige producten en het beleveren en uitvoeren van projecten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland, België en Duitsland worden klanten snel en flexibel bediend. Met een assortiment in de high end producten ten behoeve van oa isolatie, zonbeheersing, geluidsisolatie, veiligheid, brandwering en design voor de internationale bouwwereld.

Functieomschrijving

Business Intelligence Specialist m/v

BI/Reporting professional met development skills

Functie:
Als business intelligence specialist ben je verantwoordelijk voor het analyseren, ontwikkelen en door ontwikkelen van het Datawarehouse (DWH) en de daarbij behorende rapportagetools. Ook beheer je  zelf ontwikkelde applicaties gebouwd in Visual Basic/.net.

Door intensief contact met de business weet je op de wensen en de eisen in te spelen. Het hele traject van analyse tot en met realisatie voer je zelfstandig of in projectverband uit in samenspraak met de je collega's. Je zorgt voor een tijdige en correcte integratie, migratie en ontsluiting van de gevraagde data (bronnen). Je neemt het voortouw in kwaliteitsverbetering (functioneel als technisch) en fungeert als sparringpartner op het gebied van BI, informatie- en data-architectuur voor de IT Solution Architect als ook de business.

Functie-eisen

Profiel:
Je bent een enthousiaste, innovatieve en analytisch sterke collega met een afgeronde hbo-opleiding of hoger en minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van Business Intelligence. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig in staat om de informatiebehoefte te analyseren en te vertalen naar de juiste oplossing. Je hebt aantoonbare ervaring met rapportage als BI architectuurvraagstukken op het gebied van data modellering, reporting, dashboarding en analytics. Verder heb je ervaring met Microsoft SQL, backend/ETL- tools en kun je programmeren met Visual studio 2010 (Visual Basic/.net) en versie beheer. Ervaring binnen productie omgevingen is een pre.

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature