Zoek vacatures


Business Unit Controller

Titel: Business Unit Controller
Werkgever: Hays
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Den Haag / Zuid-Holland

Omschrijving:

Your new company
Onze opdrachtgever is een mooie speler in de FMCG, gespecialiseerd in de marketing, sales en distributie van internationale A-merken in food in de Benelux. Voor hun kantoor, gevestigd in de omgeving van Den Haag, zijn zij op zeer korte termijn op zoek naar een Controller. De entiteit in NL maakt deel uit van een groep welke internationale aanwezigheid heeft. De opdrachtgever heeft een energieke, informele en open cultuur.

Your new role
Als Controller werk je nauw samen met de Finance Manager en rapporteert aan de CFO. Je doelstelling in deze functie is het managen en optimaliseren van de budgetten en draaien van de periodieke rapportages die betrekking hebben op de business. Je beheert een aantal third party merken die onder beheer staan van onze opdrachtgever en zorgt voor de facturatie, accurate rapportages en afsluitingen. Regelmatig contact met de Marketing en Sales afdeling zorgt ervoor dat je erg betrokken wordt en moet beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Je hebt de volledig verantwoordelijk van de maandelijkse afsluiting onder toezicht van de Finance Manager, uitvoering en analyse van de maandelijkse rapporten, het waarborgen van de kwaliteit van de informatie en het helpen van het management om beslissingen te nemen.


What you'll need to succeed
De ideale kandidaat heeft een bachelorsdiploma in de richting Accountancy of Bedrijfseconomie en 3-5 jaar relevante werkervaring binnen de FMCG. Ervaring binnen een multinational is een pre. Een ruime ervaring met SAP en Excel is een vereiste. Vanwege het internationale karakter van de opdrachtgever is een perfecte beheersing van zowel de Nederlandse als Engelste taal (zowel mondeling als in geschrift) een absolute must.

What you'll get in return
De opdrachtgever kenmerkt zich als een aantrekkelijk bedrijf om voor te werken. Er zijn vele doorgroeimogelijkheden omdat jij als Controller daadkrachtig optreedt en zelf met initiatieven komt die de business positief beïnvloeden. Zij hechten veel waarde aan de work-life balance, wat ook duidelijk wordt met maar liefst 35 vakantiedagen o.b.v. een fulltime contract.

What you need to do now
Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel, solliciteer dan zo snel mogelijk en neem voor vragen contact op met Amit Binda via 06-20069031.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature