Zoek vacatures


calculator Installatietech Eindhoven - Z. Limb

Titel: calculator Installatietech Eindhoven - Z. Limb
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: NL Noord-Brabant
Provincie: Overijssel, Gelderland, Flevoland, Drenthe

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Landelijk opererend installatiebedrijf op elektortechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen de ultiliteit op het gebied van niewbouw projecten en service en onderhoud.

Functieomschrijving

Jouw uitdaging
Als Calculator W heb je een belangrijke ro. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van de juiste kostprijsberekening voor de werktuigbouwkundige installaties vanuit bestek en tekeningen en beoordeelt de aanbiedingen van leveranciers/ fabrikanten op juistheid. Met jouw kennis en ervaring zie je de mogelijkheden om tot besparingen en/of kostprijsverlagingen te komen en schat je de risico's van een project in, zowel m.b.t. de techniek als uitvoeringstechnisch. Je wordt ingezet bij tal van nieuwbouw en renovatieprojecten van werktuigbouwkundige installaties in onder meer overheidsgebouwen, scholen en ziekenhuizen. Je draagt zorg voor het opstellen van offertes, het bepalen van kostprijzen en het maken van prijsberekeningen op basis van (deel)bestekken, tekeningen en engineeringactiviteiten.

Jouw Profiel
Je hebt een klantgerichte instelling en bent betrokken bij het werk dat je doet. Herken je je verder in onderstaand profiel? Dan ben jij de Calculator W die wij zoeken.

Functie-eisen

Afgeronde MBO opleiding, aangevuld met vakgerichte cursussen (calculeren en/of installatietechniek).
Ervaring in vergelijkbare functie.
Vakkennis van technische installaties.
Accuraat, kwaliteit- en kostenbewust en flexibel.
Kennis van Acto is een pré.


tracker_image
Reageer op deze vacature