Zoek vacatures


CNC Verspaner

Titel: CNC Verspaner
Werkgever: V-NOM
Plaats: Alblasserdam
Provincie: Limburg, Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en Hbo-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Wegens sterk groeiende activiteiten zijn wij op korte termijn op zoek naar een CNC draaier. In deze functie ben je samen met een team van CNC Draaiers / Frezers binnen de afdeling verantwoordelijk voor de productie van een breed assortiment aan fijnmechanische onderdelen voor diverse productgroepen.

Je programmeert vanaf tekening en verzorgt tot aan het eindproduct zelfstandig de programma's en instellingen. Op de productieafdeling wordt er gewerkt adhv draai/frees besturing TopSolid en Fanuc. Voor deze functie geldt dat er variatie in producten, materiaal en bewerking zit waardoor de aandacht steeds verlegd wordt en er accuraat gewerkt dient te worden. Het gaat hier om puur precisie maatwerk!

Ook kandidaten met enige CNC frees ervaring nodigen wij van harte uit.

Functie-eisen
  • Een diploma op MBO niveau in de richting metaal en/of verspaning zoals bijv. LIS, Werktuigbouwkunde, Metaalbewerking of vergelijkbaar;
  • De nodige ervaring als CNC draaier/frezer;
  • Ervaring met het maken van enkelstuks en kleine series;
  • Ervaring met zelfstandig programmeren, schrijven, afstellen, bedienen en optimaliseren van de machines is een pre;
  • Kennis van TopSolid en of Fanuc.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
  • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
  • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden;
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie omtrent de vacature neem dan contact op met Amit Gopi op telefoonnummer 010-2239621 of klik op de sollicitatiebutton en laat direct je cv achter.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature