Zoek vacatures


Constructeur R&D

Titel: Constructeur R&D
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Tricht
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever (regio Geldermalsen) innoveert en produceert sorteer- en verpakinstallaties. De hoogwaardige sorteerinstallaties die zij ontwikkelen en produceren gaan de hele wereld over.
Onze opdrachtgever bouwt installaties voor een grote variëteit aan sorteerbehoeften. Daarom zijn zij modulair opgebouwd. Voor elke sorteerbehoefte kunnen zij een passende oplossing vinden. Bovendien kan iedere sorteerinstallatie in een later stadium aangepast worden aan de groei van de onderneming of aan nieuwe sorteerinzichten.
De unieke sorteerinstallaties en meetsystemen bieden oplossingen die functionaliteit, gebruikersgemak en sorteerbehoeften combineren.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2415? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics solidedge solid edge onespacedesigner creo creo elements direct modeling autocad 3D mechatronica WTB

 

Functieomschrijving

De kern van de functie is het initiëren, coördineren, begeleiden en uitwerken van mechanische en mechatronische R&D projecten. Je draagt zorg voor vernieuwende ontwikkelingen op het gebied van sorteertechniek en aanverwante modules. Je technische creativiteit wordt sterk aangesproken om vernieuwende en doeltreffende oplossingen te genereren voor de (in/externe) klantvraag. Hierbij draag je zorg voor de professionele en klantvriendelijke afhandeling van vragen, problemen en klachten over toegewezen projecten. Van de eerste schets tot installatie bij de klant blijf je betrokken bij het project. Uiteraard zorg je dat nieuwe ontwikkelingen correct gedocumenteerd worden en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO-opleiding richting werktuigbouwkunde.
Verder heb je 3 tot 5 jaar aantoonbare en relevante ervaring als constructeur van werktuigbouwkundige installaties en gedegen kennis van 2D en 3D tekenpakketten (bij voorkeur Inventor en Autocad).
Je hebt daarnaast kennis van materialen en productieprocessen.
Affiniteit met fruit- en voedselindustrie en beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré. Je bent creatief, kunt zelfstandig projecten tot een succes maken en neemt hiertoe de nodige initiatieven.
Je bent een teamspeler en vindt het leuk om kennis en ervaring met collega’s te delen.
Je bent flexibel en proactief ingesteld, positief kritisch en je kunt je eigen werk en dat van anderen goed organiseren en daarin de juiste prioriteiten stellen.
Internationaal reizen komt af en toe voor.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature