Zoek vacatures


Constructiebankwerker

Titel: Constructiebankwerker
Werkgever: Maintec
Plaats: Emmeloord
Provincie: Flevoland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Je komt als constructiebankwerker in dienst bij een succesvol bedrijf. Door heel het land levert het klant gespecificeerde motoren. Je gaat werken met collega's die dezelfde vakkennis en ervaring als jij hebben. Het is een uitdaging voor je om samen met hen telkens de klus te klaren.


Functieomschrijving

Je bent betrokken bij het produceren van onderdelen voor motorblokken. Denk hierbij aan het produceren van o.a. cilinders, nok en krukassen. Zegt je dat wat, dan weet je wat daarbij komt kijken. Samen met de chef werkplaats het werk voorbereiden. Je hebt ervaring met het bedienen van metaalbewerking machines denk hierbij aan conventionele draai en freesbanken en kant en zetbanken. Je bent verantwoordelijk voor de bediening van productiemachines, gereedschappen en apparatuur. En voor de collegiale sfeer natuurlijk.

Functie-eisen

Je bent een echte allround constructiebankwerker en hebt een ruime ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met motorentechniek is een pre. Uiteraard heb je een zeer goed technisch inzicht en ervaring met het bedienen van machines binnen een metaalwerkplaats. Je moet je job zien als een echte uitdaging. Want je wilt graag al je opgedane ervaring en kennis inzetten

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature