Zoek vacatures


Consultant Software Engineering

Titel: Consultant Software Engineering
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Utrecht,Provincie Noord-Holland,Amstelveen
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Utrecht,Provincie Noord-Holland,Amstelveen /

Omschrijving:
Your new company
Onze klant is wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen zij deze solide positie verder verstevigen. IT Advisory ondersteunt grote (inter-)nationale en kleinere organisaties en instellingen met o.a. strategisch advies op het gebied van ICT. Met ruim 300 medewerkers bieden zij ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik van informatie en IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan verder te verhogen.

Binnen IT Advisory kennen zijn er een aantal verschillende clusters die elk vanuit hun eigen expertisegebied en locatie werken. Voor het cluster Technology Advisory in Amstelveen zoeken we (junior/medior) ontwikkelaars (.NET, Java, C# of android/mobile) als uitbreiding van het beheerteam dat business-applicaties ontwerpt, implementeert en beheert.


Your new role
Het cluster Technology Advisory houdt zich bezig met advisering en uitvoering op het gebied van informatietechnologie. Belangrijke activiteiten zijn:
  • Ontwikkeling van concepten, met aandacht voor business, IT architectuur, betrokkenheid van gebruikers en visualisatie van eisen en wensen
  • Advies over en realisatie van ontwerpen, prototypes en softwarearchitecturen
  • Realisatie en implementatie van softwareoplossingen
  • Advisering over kwaliteit van software en begeleiding van testtrajecten
  • Advisering over inrichting van software ontwikkeling trajecten en projectmanagement
Je werkt samen in het beheerteam voor klanten (zowel intern, als extern) die het applicatiebeheer van de vaak bedrijfskritische applicaties aan Technology Advisory hebben uitbesteed. Samen met je collega's vorm je de top van dit marktsegment. Je werkt voor diverse klanten in diverse marktsegmenten. Klanten die hoogstaande dienstverlening en waardecreatie verwachten.


What you'll need to succeed
Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in een exacte richting, bij voorkeur Informatica, en minimaal 1 jaar werkervaring met softwareontwikkeling in.NET/C#, open source of mobile apps.

Je hebt een ‘hands on’-instelling. Je bent communicatief vaardig, analytisch, kritisch, accuraat, integer en natuurlijk klantgericht. Je hecht veel waarde aan het leveren van kwalitatief goed werk. Je hebt een passie voor techniek en vind het dan ook belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen hierin. Daarnaast heb je interesse in het raakvlak van techniek en business en wil je jezelf ook ontwikkelen tot allround adviseur.

Je bent bekend met de facetten van software engineering, waaronder de agile methodiek, ontwerppatronen, unit testing en de stijl van het functioneel programmeren. Je zult werken met de volgende technieken waarvoor ervaring dan ook geldt als een pre: Microsoft .NET, C#, LINQ en SQL evenals ASP.NET MVC, JavaScript en CSS.

Je bent een zelflerende, resultaatgerichte en ondernemende professional die onze dienstverlening verder kan uitbouwen. Kennis van vaktechniek en processen combineer je met een hoog kwaliteitsbewustzijn. Integriteit, persoonlijke geloofwaardigheid, ‘rechte rug’ zijn daarnaast belangrijke persoonlijke kenmerken waarover je beschikt.

Je bent leergierig en initiatiefrijk, maar ook iemand die mensgericht, betrouwbaar en doortastend te werk gaat. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.


What you'll get in return
Persoonlijke ontwikkeling staat bij onze klant centraal. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen zij de medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Je krijgt dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.


What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call us now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature