Zoek vacatures


Consultant Werving & Selectie / Recruiter

Titel: Consultant Werving & Selectie / Recruiter
Werkgever: Adecco
Plaats: ZALTBOMMEL
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
ZALTBOMMEL

Salaris indicatie:
2500.00 per maand

Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Het opbouwen van een eigen klantenkring en uitvoeren van acquisitie. Het opstellen en doen van prijsvoorstellen in overleg met de commercieel manager. De afdeling detacheren is facilitair aan de andere afdelingen en ondersteunt de vakspecialisten bij het invullen van capaciteits- en vervangingsvraagstukken. Deze afdeling bestaat uit drie hoofdactiviteiten; recruitment, matching en sales. Voor de komende jaren ligt de focus van jouw functie met name op de eerste twee onderdelen. Samen met de recruiter verantwoordelijk voor het invullen van alle functies en in samenwerking met klanten, op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en arbo en het onderhouden van contacten met kandidaten en klanten.

Profiel:
Relevante ervaring met gevoel bij de levensmiddelenindustrie. Gevoel voor de branche. Of ervaring als kwaliteitsmanager, productiemanager, levensmiddelentechnoloog. Fulltime baan met kans op een vast dienstverband.


Afgeronde HBO/WO opleiding. Bv opleidingen gericht op voeding / food / voedingsmiddelentechnologie / food / agri of Human resource (HR), personeel & organisatie (P&O) / arbeidsrecht of vergelijkbaar. Gevoel voor arbeidsmarktcommunicatie en voor het werken met online en offline recruitmentmiddelen.

Bedrijfsinformatie:
Voor een opdrachtgever in omgeving van Den Bosch.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature