Zoek vacatures


Corporate Recruiter

Titel: Corporate Recruiter
Werkgever: Cofely
Plaats: Zaandam en Bunnik (Landelijke inzet)
Provincie:

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met circa 6.200 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken en Shell tot Rijkswaterstaat. Geen dag is hetzelfde – dat is typisch Cofely. Onze specialisten hebben een passie voor techniek en zitten vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Naast het ontwerp en het realiseren van de technische installaties, beheren en onderhouden we als geen ander de installaties van onze klanten: het totaalpakket is bij Cofely in goede handen. Cofely speelt op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik, dat is ons dagelijks werk.

Functieomschrijving

Er ligt een unieke kans om bij te dragen aan een ontwikkeling van het bedrijf, waarbij recruitment een belangrijke pijler is voor succes. Recruitment is, als onderdeel van HR, goed gepositioneerd en er is veel ruimte voor ontwikkeling op actuele thema’s zoals businesspartnership, arbeidsmarkt-positionering, sourcing, analytics en sociale media. Daarnaast zit recruitment binnen Cofely in een ontwikkelingstraject waar zowel centrale als decentrale werkzaamheden worden ingezet ten behoeve van de kwaliteit van de dienst.

 

Als Recruiter bij Cofely ben je verantwoordelijk voor een aantal onderdelen binnen een geografisch gebied. Je bent in dit gebied het boegbeeld van Cofely naar de arbeidsmarkt. Je bent adviseur binnen het vakgebied en leidend in het gehele recruitmentproces. Je draagt zorg voor de coördinatie van een continue stroom van potentiële kandidaten voor de openstaande vacatures. Je geeft advies aan je interne klant over invulling van functies op basis van arbeidsmarktgegevens, analyse en ervaring. Daarnaast bouw je poules op binnen de verschillende specialismen, bent netwerker en manager van deze poules en zorgt dat deze up-to-date en levend blijven. Jij bent de recruitmentspecialist en sparringpartner binnen de organisatie en kent je markt!

 

Eén van je KPI’s is om de doorlooptijden van de vacatures en kandidaten te managen. Je werkt mee aan het ontwikkelen van de online arbeidsmarktstrategie in samenwerking met collega Recruiters en Marketing & Communicatie. Je rapporteert over prestaties met als doel de kwaliteit en kwantiteit van recruitment activiteiten te meten en waar nodig (bij) te sturen. Je denkt actief mee bij het inzetten op een innovatieve en creatieve manier van recruitmenttools voor o.a. social media, employer branding en referrals.

-Ondernemend en commercieel denken

-Relaties bouwen en netwerken

-Overtuigen en beïnvloeden

Functie-eisen

-Een afgeronde HBO-opleiding

-Minimaal 3-5 jaar werkervaring in relevant vakgebied met aantoonbare resultaten, binnen een corporate omgeving

-Het vakgebied kent voor jou geen geheimen

-Kennis van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, wervingskanalen en sourcing en in staat deze kennis te vertalen naar bruikbare en succesvolle wervingsoplossingen

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer meteen! Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met: Yuri van Helten, Manager Corporate Recruitment;via 06-20245161 of Twitter @Yurivanhelten.Kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature