Zoek vacatures


DCS Control Engineer landelijk

Titel: DCS Control Engineer landelijk
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Voor diverse van onze opdrachtgevers die o.a. actief zijn als softwareontwikkelaar of in het bieden van totaal oplossingen binnen de Industriële Automatisering zijn we landelijk op zoek naar kandidaten die interesse hebben in het realiseren van grootschalige projecten binnen Nederland en eventueel internationaal.
 
Men zal werken aan innovatieve projecten voor toonaangevende klanten in complexe en technische omgevingen binnen bv de procesbesturing, machinebesturing en productie-informatisering. Je staat daar aan de basis van de nieuwste ontwikkelingen en dat betekent dat je als medewerker flink wat bagage nodig hebt en constant moet werken aan het up-to-date houden van je kennis en ervaringen.

De projecten van onze opdrachtgevers worden zowel intern als op locatie bij partners en klanten uitgevoerd: van conceptstudie en ontwerp tot installatie en service. Bij detachering is het belangrijk dat onze professionals zelfstandig kunnen werken op locatie en de technische kennis hebben die aansluit bij wat een klant nodig heeft. 

Voert men het project in-house uit, dan zijn zij zelf verantwoordelijk. Dit betekent dat we dagelijks met een projectgroep, onder meer bestaande uit een projectleider, softwarearchitecten en –engineers, intern samenwerken.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3897? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

 

Functieomschrijving

Een DCS Control Engineer ontwerpt en implementeert Siemens DCS besturingsoplossingen voor industriële processen in o.a. de (petro-)chemie, farmacie, voedingsmiddelen en/of waterbehandeling.
Je vertaalt de wensen van de klant in een concrete besturingsoplossing
Je kunt zelfstandig uit de voeten, maar bent ook een goede teamplayer
In multidisciplinaire projectteams ben je als engineer verantwoordelijk voor het opstellen van de gebruikerseisen tot en met de inbedrijfstelling
Gedurende het proces onderhoud je intensief contact met de klant en zorg je ervoor dat deze voorzien wordt van de beste oplossing.

Functie-eisen

Een afgeronde bachelor in een van de volgende studierichtingen: (Technische) Informatica, Industriële Automatisering, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als engineer in de industriële automatisering
Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring met Siemens PCS7 en bent bij voorkeur gecertificeerd op dit systeem
Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature