Zoek vacatures


Design Engineer (Werktuigbouwkundig)

Titel: Design Engineer (Werktuigbouwkundig)
Werkgever: Ajilon
Plaats: regio Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
regio Rotterdam

Werkzaamheden:
Je werkt in een gezellig en sterk team van ruim 10 ingenieurs met een gemiddelde leeftijd van zo’n 35 jaar. Als Design Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen van nieuwe producten die hun toepassing hebben bij defensie / Olie en energie / seismische markt. Je werkt van conceptueel ontwerp tot en met de praktische (technische) begeleiding bij productie. Daarnaast ontwerp en bereken je ook bijbehorende productiemachines en testapparatuur. Hierbij is nauw overleg met de klant en de afdeling productie belangrijk. Je gaat hierbij opzoek naar een compromis tussen de eisen van de klant en productie én de realistische mogelijkheden. Je bent gewend om je binnen engineering in dit spanningsveld te bewegen.

Profiel:
• Afgeronde HBO of TU opleiding: bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Materiaal technologie of IPO mét aantoonbare interesse in de (diepe) techniek. • Je hebt ervaring met het ontwerpen van machines en de praktische kennis en sociale vaardigheden om je ontwerp in productie te begeleiden. • Je bent in staat om technische tekeningen en principes te begrijpen, maar je hebt ook kennis van de toepassing van metalen en kunststoffen (extruderen). • Je hebt kennis van productieprocessen en constructiemethoden, • Je probleemoplossende vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je bent goede teamspeler en een prettige collega. • Je weet innovatief te zijn en je kan omgaan met een hoog werktempo en een praktisch ingestelde (productie) omgeving. • Vloeiend Engels spreken en schrijven is een must. Nederlands spreken is niet per se noodzakelijk. • Ervaring in ontwerp met Autocad en Solidworks is een grote pre. • Je bent bereid om (internationaal) te reizen als dat nodig is. Zowel een junior, met minimaal 2 jaar werkervaring, als een meer ervaren ontwerper past bij deze rol en afdeling. Afhankelijk van je kennis en kunde wordt een passende plek voor je gecreëerd. Wij bieden Een mooie, innoverende plek om te werken: state of the art kantoor met een productie locatie met een open en directe cultuur. Technisch uitdagend en complex maatwerk van producten in een leuke werkkring. Het betreft hier een opdracht voor een jaar via Ajilon Engineering om daarna in dienst te treden bij de opdrachtgever. Salaris €2500,- tot €4500,- afhankelijk van opleiding en ervaring. Reageren Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Junus Titarsole via; junus.titarsole@Ajilon.nl - 06-52367282 Wilt u op de hoogte blijven van al onze opdrachten / vacatures, voeg mij dan toe op Linkedin. https://www.linkedin.com/in/junus

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever heeft een prominente naam in het ontwerp van specialistische, dynamische of statische technische oplossingen gebruikt in onderzeese en Maritieme toepassingen. Zij is onderdeel van een grote internationale speler op dit gebied. Het bedrijf heeft bijna 100 jaar van technologisch innovatie ontwerpervaring binnen hun specialisme. De toepassingen liggen onder andere binnen de Olie & Gas, energie, defensie, seismisch onderzoek en wetenschappelijke projecten.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature