Zoek vacatures


Detailed Engineer I/Pb

Titel: Detailed Engineer I/Pb
Werkgever: USG Innotiv
Plaats: Sittard
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Limburg

Salaris indicatie:
in overleg

Opleidingsniveau:
HBO

Beknopte omschrijving
Voor een van onze beste relaties, die zich kenmerkt door gedrevenheid, stabiliteit en diversiteit, zoeken wij vanwege structurele toename in het aantal projecten een Engineer Instrumentatie/Procesbesturing met standplaats in Zuid Limburg.
Beschrijving
Je gaat je bezig houden met engineering van diverse kleinere projecten die te maken hebben met de stop van een grote productieplant in 2016. Het werk zal voornamelijk op detailed niveau zijn en incidenteel op basic niveau. Je moet dan ook zelfstandig goed kunnen functioneren, hoewel je deel zult gaan uitmaken van een vakkundig team. Duur van het project is in eerste instantie tot en met het einde van het jaar, maar verlenging van de opdracht is een reële mogelijkheid. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: - verwerken van functioneel naar technisch ontwerp- specificeren van instrumentatie- interpreteren van de geldende regels- opstellen van datasheets 

Functie-eisen
Voor deze functie gaat de voorkeur uit naar iemand die beschikt over de volgende kwalificaties:

- HBO denk- en werkniveau met enige jaren ervaring in soortgelijke functie 


- Klantgerichte en flexibele instelling 

- Resultaatgericht en stressbestendig 

- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk 

- Minimaal 5 relevante werkervaring in engineering

- Ervaring in de proces- en/of (petro)chemische industrie 

Wat wij bieden
Bij USG Engineering streven wij naar goede en langdurige relaties. Daarom bieden wij een vast dienstverband met prima arbeidsvoorwaarden. Indien je op termijn liever in dienst treedt bij een van onze opdrachtgevers, dan bestaat die mogelijkheid. Maar houd je meer van diverse projecten gedurende je loopbaan? Geen probleem! USG Engineering kan voorzien in ruim voldoende uitdagingen bij de meest toonaangevende organisaties op jouw vakgebied, met de zekerheid van een vast inkomen, wel zo prettig.
De afdeling Power, Process & Production vormt een uitgesproken specialisme binnen USG Engineering. Onze ca. 150 medewerkers houden zich bezig met opdrachten in de energieopwekking, proces- technologie of geavanceerd productieprocessen: 

Power: WKC's, WKK's, elektriciteitscentrales, afvalverbrandingsinstallaties, biomassacentrales en alternatieve energiebronnen;


Process: processen in de (petro)chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie; 


Production: optimaliseren van productieprocessen, waste management, lean trajecten, commissioning, turnarounds, plaatsing van nieuwe fabrieken.

USG Engineering is lid van IRO, de branchevereniging van toeleveranciers in de Nederlandse Olie- en Gasindustrie.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature