Zoek vacatures


Docent Elektrotechniek (0,8 - 1,0 fte)

Titel: Docent Elektrotechniek (0,8 - 1,0 fte)
Werkgever: Bredero Beroepscollege
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature

Voor het Bredero Beroepscollege zijn wij tot het einde van het schooljaar 2015-2016 op zoek naar een docent elektrotechniek. Bij goed functioneren is een verlenging mogelijk.

Wat ga je doen?

Het voorbereiden en verzorgen van de lessen metaalelektro en elektrotechniek in de leerjaren 3 en 4. Tevens lever je een bijdrage aan de onderwijsontwikkeling. Naast het lesgeven is jouw enthousiaste inbreng van belang. Samen met jouw collega's draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van de leerlingen van onze school.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent bij voorkeur tweedegraads bevoegd en bent pedagogisch en didactisch uitermate bekwaam.
  • Je hebt ervaring met het VMBO (basis/kaderberoepsgericht)
  • Binnen jouw uitstekende klassenmanagement zorg je ervoor dat leerlingen goed op hun eigen niveau kunnen werken.
  • Je bent breed inzetbaar en je beschikt over het vermogen om op innoverende wijze invulling te geven aan het docentenprofiel.


Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en ondersteunen dit.

Het Bredero Beroepscollege is een openbare vmbo-school voor basis, kader en gemengde leerweg (met en zonder lwoo). De leerlingen zijn voornamelijk afkomstig uit Amsterdam-Noord. Onze school heeft ruim 350 leerlingen en het team bestaat uit 40 medewerkers.

De leerlingen maken al vanaf de eerste klas kennis met verschillende beroepenwerelden. Er zijn drie profielen waar ze voor kunnen kiezen en examen in kunnen doen: Techniek, Economie & Ondernemen en Dienstverlening & Producten. Het doel is om onze leerlingen de beste kans op de toekomst te bieden door ze kundig, zelfstandig en verantwoordelijk te maken en we leren ze gemotiveerde keuze te maken voor een passende vervolgopleiding.

Het Bredero Beroepscollege maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in Amsterdam: van praktijkonderwijs tot vwo+. Elke school heeft een eigen sterke identiteit en een specifieke doelgroep. Wij bieden onderwijs aan op 11 locaties verdeeld over de stad aan ruim 3000 leerlingen.

Solliciteren?
Je sollicitatiebrief en CV kun versturen t.n.v. mevrouw G. Brandt o.v.v. het vacaturenummer 15/16 - 045 via de 'Solliciteer' button.

Voor meer informatie klik hier www.werkenbijvova.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

​​

Keywords: Vacature, Amsterdam, Middelbare school, Leraar, Techniek docent.

 

 

Reageer op deze vacature