Zoek vacatures


Eerste Monteur Elektro- en besturingstechniek

Titel: Eerste Monteur Elektro- en besturingstechniek
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Veghel
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever bestaat uit een netwerk van bedrijven die hun producten en dienstverlening leveren aan de industrie. Onze opdrachtgever adviseert, ondersteunt en ontzorgt in het bouwen, optimaliseren en beheren van industriële productiefaciliteiten. Het team, gespecialiseerd in multidisciplinaire engineering, automatisering & MES, paneelbouw en montage ondersteunt hun klanten gedurende de gehele levenscyclus vanaf het eerste advies tot en met beheer.

De business unit in Veghel heeft ruim 40 medewerkers en is gespecialiseerd in elektro- en besturingstechnische montage- en servicewerkzaamheden in de industrie.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2680? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Als Eerste Monteur maak je onderdeel uit van een montageteam op locatie bij een van onze opdrachtgevers waarbij je volledig zelfstandig schakelpanelen plaatst, aansluit en test. Daarnaast voer je bekabelings-, aansluit- en mechanische werkzaamheden uit. Het aangeven van revisies op tekeningen behoort tevens tot je werkzaamheden. Als Eerste Monteur stuur je een kleine groep monteurs aan indien de bedrijfssituatie dit verlangt.

Functie-eisen

· Vakgerichte opleiding op MBO of vergelijkbaar niveau
· Zelfstandig, flexibel en klantgericht
· Ervaring met besturingstechnieken
· Enige kennis van instrumentatie- en meet & regeltechniek
· Kennis van de Engelse taal
· Goede communicatieve vaardigheden
· Potentie om door te groeien naar Leidinggevend Monteur

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature