Zoek vacatures


Electrical & Instrumentation Engineer

Titel: Electrical & Instrumentation Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Delft
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

De projecten van onze relatie behelzen het ontwerp en realisatie van nieuwe (als ook de optimalisatie en modificatie van bestaande)  procesinstallaties, machines en gebouwen. Daarnaast leveren zij adviesdiensten op het gebied van industriële veiligheid, proces- en productieoptimalisatie en energiebeheersing.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4289? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

De afdeling E&I voert engineering- en advieswerkzaamheden uit voor industriële klanten binnen de voedingsmiddelen-, staal- en chemische industrie, zowel in mono- als in multidisciplinair verband. Voor de klanten maken zij het ontwerp van de elektrotechniek, instrumentatie en automatisering van installaties van concept- tot en met aanbestedingsfase. Tevens bieden zij bouwbegeleiding en voeren zij de commissioning uit.

In deze functie houd jij je bezig met het zelfstandig ontwerpen en berekenen van (complexe) elektrotechnische en instrumentatie technische installaties. Je maakt kostenramingen en specificaties en bent veelvuldig bezig met het creëren van creatieve oplossingen voor technische vraagstukken. Hierbij werk je zowel in een projectteam, als zelfstandig bij de opdrachtgever.

Functie-eisen

Je bent pragmatisch ingesteld en creatief in het bedenken van technische oplossingen. Je hebt grote affiniteit met ontwerpprocessen. Je beheerst de technieken met betrekking tot bij de functie behorende werkzaamheden (waaronder alle facetten van concept tot en met detailengineering).
Je hebt een afgeronde (Hbo) opleiding Elektrotechniek en minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een industriële omgeving.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature