Zoek vacatures


Electrical Service Engineer (Internationaal)

Titel: Electrical Service Engineer (Internationaal)
Werkgever: V-NOM
Plaats: Papendrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Electrical Service Engineer maak je deel uit van een dynamische organisatie voor kwalitatief hoogwaardige productie, inbedrijfstelling en service van voortstuwingsinstallaties. Deze werkzaamheden worden toegepast op uiteenlopende typen schepen wereldwijd. Deze voortstuwingssystemen worden gebruikt voor de scheepvaart in een vermogensklasse tot 2600 KW.

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan systemen aan boord, het opzoeken van storingen en het monteren van diverse soorten afdichtingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afstellen van tandwielen en lagers en het samenbouwen van diverse hydraulische onderdelen. In deze functie zul je de werkzaamheden ruim 30% in het buitenland verrichten.

Functie-eisen
  • Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die:
  • Beschikt over een afgeronde MTS Elektrotechniek / Mechatronica;
  • Begrip van en interesse in computers op technisch als gebruikers niveau;
  • Bereid is om te reizen (ruim 30% in het buitenland);
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kunnen werken in teamverband, met een flexibele instelling.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.
  • Persoonlijke loopbaan begeleiding.
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie.
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature