Zoek vacatures


Elektromonteur / ontwikkelaar paneelbouw

Titel: Elektromonteur / ontwikkelaar paneelbouw
Werkgever: Adecco
Plaats: Horst
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Horst

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Je ontwikkelt en verbetert de eigen ontwikkelde schakelkasten, computersystemen en randapparatuur voor de oogst- en spuitmachines. Het vertalen van de klantvraag in technisch haalbare oplossing. Het (verder) ontwikkelen van de schakelkasten en printplaten. Het adviseren over de materiaalkeuze. Het maken en aanpassen van tekeningen en schema's m.b.v. AutoCad en Inventor. Het zelfstandig bouwen van schakelpanelen a.d.h.v. een schema. Het assembleren van hardware. Het testen en programmeren van de printplaat met de PC. Het opstellen van de regeltechnische omschrijving. Storingen oplossen aan machines in binnen- en buitenland indien nodig. Mogelijkheid tot het aansturen van medewerkers.

Profiel:
Ervaring richting elektrotechniek. Ervaring met elektronica is pré. Praktijkgerichte kandidaat die ook tekeningen en schema's kan maken/aanpassen.
MBO opleiding richting Elektrotechniek / Elektronica / Mechatronica. Creatieve kandidaat die inzicht heeft in het werk, netjes, nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Flexibele werkhouding. Beheersing van Engelse en Duitse taal. Kandidaat met kennis van hydrauliek en pneumatiek is pré.

Bedrijfsinformatie:
Voor een producent van oogst- en spuitmachines in Horst. Schakelpanelen. Printplaten. Elektrotechniek. Elektronica. Mechatronica. Machinebouw. Schema’s tekenen. Afwisseling.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature