Zoek vacatures


Elektrotechnisch engineer

Titel: Elektrotechnisch engineer
Werkgever: Ajilon
Plaats: Oost Nederland
Provincie: Gelderland

Locatie:
Oost Nederland

Werkzaamheden:
Als Elektrotechnisch Engineer zal je samen in een team verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van diverse elektrische en installaties. Dit kan zijn op het gebied van Energie, meet en regel techniek, industriële automatisering voor zowel nieuwbouw als aanpassingen in bestaande installaties. Je zal rapporteren aan de manager engineering.

Profiel:
HBO Elektrotechniek of Technische Natuurkunde. 5 tot 10 jaar werkervaring in de elektrotechniek of industriële automatisering. Kennis van meet en regeltechniek, bij voorkeur ervaring met ATEX. Woonachtig of bereid te verhuizen naar Oost-Nederland. Arbeidsvoorwaarden Salaris tussen € 2.750,- en € 3.750,- , afhankelijk van werkervaring. Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden Afwisselende en uitdagende projecten

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever (in Oost Nederland) is actief in de proces/chemie-industrie. Heeft een wereldwijde klantenspreiding, zowel Azië, Noord en zuid Amerika als in Europa. Is onderdeel van een wereldwijde organisatie. De afdeling waarop je komt te werken is multidisciplinair en veelzijdig in projecten.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".