Zoek vacatures


Engineer Elektrotechniek (Utiliteit)

Titel: Engineer Elektrotechniek (Utiliteit)
Werkgever: Cofely
Plaats: Capelle aan den IJssel
Provincie:

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Cofely West Nederland is onder meer actief op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, OBS (Onderhoud, Beheer en Service), meet- en regeltechniek en utilitaire automatisering. Je passie voor techniek kun je bij ons goed kwijt: het is de basis van waaruit we werken. Daarnaast zetten we disciplines in als risicomanagement en veiligheidskunde. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen.

Functieomschrijving

Als Engineer kom je aan afwisseling niets te kort. Zo ontwerpt en realiseert Cofely voor ziekenhuizen bijvoorbeeld complete installaties voor operatiekamers en intensive cares (bijv. luchtbehandeling en beveiliging). Gezien de specifieke richtlijnen voor deze ruimten (de IC moet bijv. continue op 18 graden blijven) ligt hier de uitdaging van het engineeringsteam. Aan jou dus als Cofely-engineer om de vraagstelling van de klant te vertalen naar een volledige E-installatie. Wat voor noodstroom gebruik je bijvoorbeeld? En voor welke installatiewijze kies je? Daarbij heb je een scherp oog voor duurzaamheid en uitvoerbaarheid, maar ook voor de kosten. Je werkaanpak kenmerkt zich door een goede focus op projectbeheersing. Dit alles vergt een creatief brein. Bij Cofely sta je er nooit alleen voor. Je komt terecht in een team van specialisten waar iedereen zijn eigen expertise inbrengt. Een sterk team waarbinnen je te maken gaat krijgen met verschillende mensen in verschillende vakgebieden en disciplines. Ook overleg je geregeld met zowel leverancier de opdrachtgever. Kortom; een baan waar je als technisch specialist niet snel op uitgekeken raakt. Binnen een solide bedrijf met een goedgevulde orderportefeuille.

Functie-eisen

- HBO diploma Elektrotechniek

- Bovenstaand diploma aangevuld met vaktechnische opleidingen

- Meerdere jaren ervaring binnen de Utiliteit

- Meerdere jaren ervaring met het ontwerpen E-installaties Competenties

- Analytisch vermogen

- Kartrekker

- Overtuigingskracht en adviesvaardigheden

- Doelgericht op realisatie en budget

- Teamspeler

- Sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer meteen! Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Barry van der Vaart via 06-48875520. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature