Zoek vacatures


Engineer Machinebouw

Titel: Engineer Machinebouw
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Breda
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgevers is een fabrikant van speciaal machines in de voedingsmiddelen Industrie. Met circa 20 medewerkers fabriceert zij in eigen beheer complete productie lijnen en/of speciaal machines voor haar klanten. Het productieproces is arbeidsintensief en de eindproducten worden op maat geleverd aan de afnemers. Ongeveer 80% van de produkten zit in een veeleisende markt, zowel qua vraag naar bestaande producten, als vraag naar nieuwe oplossing. Bedrijf heeft als doelen productielijnen verder uit te ontwikkelen en de belangrijkste partner te blijven voor hun klanten binnen de industriële markt voor voedselverwerking. Dat betekent productontwikkeling, innovatie en efficiëntie binnen het productieproces. Voor aanvulling van onze engineerings afdeling zijn wij op zoek naar een WTB engineer met Autodesk Inventor 3D ervaring.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1626? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Functieomschrijving

Als Engineering bent u samen met Hoofd engineering verantwoordelijk voor het engineeren en uitwerken tot detail van nieuwe producten en verbeteren van bestaande producten. U bent zelf creatief  en inventief bezig met het zoeken naar oplossingen op engineering.

Het ontwerpen/uitwerken tot detail van verschillende projecten al of niet met meerdere personen in Autodesk Inventor 3D  behoort tot u hoofdtaak. Ondersteuning van productie m.b.t. informatie voorziening tekeningenpakket. Mede verantwoordelijk voor aanvragen inkoopdelen en bestellen hiervan. U rapporteert rechtstreeks aan Hoofd engineering.

De functie is zelfstandig zeer veelzijdig en divers.

Functie-eisen

U beschikt over een dosis creativiteit en inventiviteit. U heeft een afgeronde HTS Wtb studie en heeft relevante  ervaring met Autodesk  Inventor 3D. U bent een engineer met minimaal 2 à 3 jaar ervaring. U  bent in staat om geheel zelfstandig  ideeën tot uitvoer te brengen. U heeft een goed ruimtelijk inzicht en ervaring met ,pneumatiek, hydrauliek en evt. besturingstechniek Tevens heeft u affiniteit met het verwerken van RVS. U bent in staat om technische schetsen effectief  tot een productie tekenpakket te vervaardigen. U bent communicatief stevig, nuchter en beschikt over een hands-on mentaliteit. U beheerst de Engelse taal. Duits is en pre. U bent woonachtig op bereisbare afstand van Breda.

Dienstverband
Vast  (40 uur/week)Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature