Zoek vacatures


Engineer

Titel: Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige innovatieve chemische producten.
Ze biedt innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen voor het vervaardiging van coating, verf, wassen en de cosmetische, elektrische,  elektronische industrie. Het assortiment omvat additieven, speciale coatings en lijmen, effect pigmenten, mastieken en verbindingen, impregneren harsen & vernissen, en test- en meetinstrumenten. De kracht van het bedrijf ligt in gedifferentieerde oplossingen en speciale producten die toegevoegde waarde voor onze klanten creëren.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4231? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

Engineer Piping (project)
Voor een te verwachten periode van 6 maanden (en waarschijnlijk langer) zijn we op zoek voor de locatie Deventer naar een praktische engineer piping. Je meet zelf in de fabriek het leidingwerk op en ben in staat om P&ID en Iso’s uit te werken (AutoCAD) en appendage lijsten op te stellen.
Je bent in staat om in overleg met de productieleider(s) de productie stil te leggen voor demontage en montage van nieuw leidingwerk. Het betreft een ATEX omgeving, al het leidingwerk wordt voorbereidt en samengesteld in de prefab werkplaats. Tevens ben je in staat om de lasser te instrueren op basis van je kennis en overtuigingskracht.

Functie-eisen

MBO of HBO werktuigbouw
Relevante werkervaring met P&ID en Isometrics
Praktisch ingesteld en communicatief vaardig.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature