Zoek vacatures


Engineer Software

Titel: Engineer Software
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Papendrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

In verband met de uitbreiding van de activiteiten van onze klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Software Engineer met leidinggevende capaciteiten voor de afdeling Regeltechniek. De afdeling Regeltechniek is gespecialiseerd in de complete regeltechnische werkzaamheden van klimaatinstallaties. Compleet wil zeggen engineering, paneelbouw, bekabeling, installatie, software en inbedrijfstelling en het gebouwbeheersysteem. Naast regeltechnische software wordt ook software gemaakt voor regeling en besturing van verlichtingsinstallaties. Hierbij is integratie met de automatisering van de regeltechniek veel voorkomend.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2811? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de projectgebonden software vanaf het (regeltechnisch) ontwerp tot en met de inbedrijfstelling en nazorg. Je onderhoudt nauwe contacten met opdrachtgevers, projectteams en inbedrijfstellers ten behoeve van een goed verloop van het gehele proces van de software-engineering en inbedrijfstelling daarvan. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de planning van de onderhoudscontracten. Wanneer er problemen ontstaan, in welk proces van de softwareontwikkeling en inbedrijfstelling dan ook, ben je verantwoordelijk voor de troubleshooting en het creëren  van goede oplossingen. Je signaleert trends en ontwikkelingen en je gebruikt deze om tot een betere dienstverlening te komen.

Functie-eisen

• Wij denken voor deze functie aan een zelfstandige, oplossingsgerichte medewerker met een afgeronde HBO (elektrotechnische) opleiding.
• Je hebt aantoonbare ervaring met de hierboven beschreven verantwoordelijkheden en je bent in staat andere medewerkers aan te sturen, maar ook zelf uitvoerend je steentje bij te dragen.
• We verwachten ruime kennis van verschillende DDC/PLC systemen.
• Je hebt verder kennis van datanetwerken en bussystemen zoals BACnet, modbus, M-bus, KNX, Dali etc.
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift zijn een vereiste.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature