Zoek vacatures


Engineer

Titel: Engineer
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

In deze afwisselende functie ben je voor een groot deel verantwoordelijk voor het opmaken van technische (overzichts-)tekeningen. Dit doe je met behulp van de tekenpakketten (bij voorkeur Revit) die de organisatie je biedt. Je omschrijft de eisen van de bouw tot in detail en zorgt voor een juiste bestellingen van de benodigde materialen. Ook beheer je het dossier en zorg je voor een complete werkomschrijving en/of begeleiding van de projecten die voor het einde van de deadline uitgevoerd moeten worden.

Functie-eisen
  • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding bouwkunde met HBO werk- en denkniveau.
  • Meerdere jaren aantoonbare ervaring als engineer met Revit.
  • Je hebt technisch inzicht en kan bouweisen snel door vertalen naar een duidelijke tekening.
  • Passie voor bouwkunde en je bent op de hoogte van wat er speelt in de markt.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Werken in een dynamische werkomgeving met gemotiveerde collega’s.
Sollicitatieprocedure

Wil je reageren op de vacature, neem dan contact op met Robin van Sinttruije door te bellen naar 010-2239621 of klik op de sollicitatiebutton. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature