Zoek vacatures


Engineer W duurzaamheid

Titel: Engineer W duurzaamheid
Werkgever: Ajilon
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Locatie:
Rotterdam

Werkzaamheden:
Your best fit? Voor onze opdrachtgever een adviesbureau in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Engineer W of E. Als engineer wordt er van jou verwacht dat je de uitdaging aan gaat om ontwerpstukken over gebouwinstallaties, energiebesparing en duurzaamheid integraal aan te vliegen samen met je collega’s. Je werkt aan grote utilitaire, innovatieve projecten. Werkzaamheden: - Advisering op integraal niveau - Opstellen van ontwerpdocumenten - Controleren van ontwerptekeningen en begrotingen - Contact met externe partijen te denken aan architecten en opdrachtgevers - Coördinatie over het aan jou toegewezen projectdeel - Coördinatie van de verschillende disciplines als het gaat om BIM.

Profiel:
Wie ben jij? - In het bezit van een HBO of TU opleiding richting installatietechniek E of W - Enige jaren ervaring als ontwerper/ Engineer bij een adviesbureau of installateur - Affiniteit met integraal werken bouwkunde en installatietechniek - Affiniteit met duurzaamheid - Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré - Goede communicatieve vaardigheden - Representatief Arbeidsvoorwaarden: Contractduur nader te bepalen met de intentie voor een vast dienstverband, salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. 25 vakantiedagen en 6 ATV, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werktijden. Spreekt het bovenstaande jouw aan stuur dan direct je cv, stephanie.de.laaf@ajilon.nl ! Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Stephanie de Laaf, 06-20252779. Ajilon is continu op zoek naar specialisten, om onze vacatures actueel te delen hebben wij een Linkedin groep “Ajilon Engineering West”. Sluit deze vacature niet aan op je kennis, kunde of ambitie meld je dan aan voor de groep. https://www.linkedin.com/groups?gid=7447846&trk=my_groups-b-grp-v Ajilon Engineering West (Installatietechniek E/W, Bouwkunde, Civiel en Infra). Wij zorgen voor een best fit tussen werkgever en werknemer in de regio West Nederland.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever betreft een informele organisatie met 40 medewerkers en is momenteel sterk aan het groeien. Het betreft een sociale omgeving met een open cultuur, eerlijkheid en samenwerking staat hoog in het vaandel. Bij deze organisatie krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen maar dit moet wel vanuit jezelf komen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".