Zoek vacatures


Engineer WTB

Titel: Engineer WTB
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Hengelo OV
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Landelijk opererend aannemersbedrijf op het gebied van bouw, werktuigbouw en civiele techniek.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4267? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bryan Dijkhuis op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

Voor de afdeling werktuigbouw van onze opdrachtgever zoeken wij meerdere engineers. De insteek is een baan bij onze opdrachtgever na een inleenperiode van een jaar.

In de functie van engineer stel je het definitief ontwerp op met bijbehorende PFD’s, hydraulisch profiel, PID’s en opstellingstekeningen.

Je gaat werken in een projectteam en werkt nauw samen met de lead engineer, werkvoorbereiders en de projectleider. Aan de hand van de vraagspecificatie maak je ontwerpschetsen, vervolgens stel je de opstellings-, samenstellings- en de productietekeningen op.

Bij het opstellen van tekeningen, stuklijsten en berekeningen volg je de eisen zoals deze zijn voorgeschreven in de projecteisen (zoals o.a. bestekseisen, bestekstekeningen, machinerichtlijnen, CE normering).

 

Functie-eisen

Opleiding MBO- en/of HBO werktuigbouw.

Voor de functie dien je:
• nauwkeurig en resultaatgericht te zijn;
• goede communicatieve vaardigheden bezitten;
• ervaring hebben met Inventor en/of Tekla (X-steel);

Ervaring met RWZI' s, rioolwaterzuiveringen is een grote pré.

Indien je geen ervaring hebt met de genoemde tekenpakketten, bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een cursus. Kortom, heb je ervaring met de genoemde werkzaamheden middels een ander tekenpakket dan ontvangen wij graag jouw cv met een korte motivatie.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature