Zoek vacatures


ET Inspecteur

Titel: ET Inspecteur
Werkgever: Cofely
Plaats: Maastricht-airport
Provincie: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

Als inspecteur elektrotechnische installaties ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische veiligheidsinspecties aan bestaande en nieuwe installaties bij onze klanten. Het werkgebied richt zich met name op utiliteit, ziekenhuizen en lichte industrie waarbij je naast standaard elektrotechnische installaties eventueel ook noodverlichtingsinstallaties, medisch gebruikte ruimtes, bliksembeveiligingsinstallaties en elektrische arbeidsmiddelen inspecteert. Je bereidt de inspectiewerkzaamheden voor op basis van met de klant overeengekomen doelstellingen en voert de inspectiewerkzaamheden vervolgens zelfstandig uit. Na afloop rapporteer je je bevindingen aan de klant met behulp van onze inspectiesoftware. De diversiteit van ons klantenbestand vraagt van jou als inspecteur een breed kennisniveau, flexibiliteit en een groot oplossend vermogen.

-  Goed analyserend vermogen
-  Zelfstandig
-  Proactief
-  Creatief en vakkundig
-  Probleemoplosser
-  Goede communicatieve vaardigheden

 Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland en draagt bij aan een betere wereld met duurzame technologie! Technologie kent voor ons geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Cofely. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden. Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.

 

Interesse? Solliciteer meteen! Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact met de Recruiter Larren van Meeteren via 06 143 39 302. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Functie-eisen

Je hebt een middelbare elektrotechnische opleiding (bijv. MTS-E of TSI) en bijvoorkeur een opleiding inspecteur laagspanningsinstallaties en ongeveer 7 jaar gerichte werkervaring. Daarnaast is heb je uitgebreide kennis hebt van NEN 3140, 1010 en is het een pré als je ervaring hebt met thermografie, medisch gebruikte ruimtes en/of noodverlichting. Een VCA-certificaat is een vereiste om deze functie goed uit te kunnen voeren net zoals een redelijke kennis van het Office pakket zoals Word en Excel 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden. 

 

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature