Zoek vacatures


ETL Developer / DWH Specialist

Titel: ETL Developer / DWH Specialist
Werkgever: Hays
Plaats: Almere
Provincie: Flevoland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Almere / Flevoland

Omschrijving:

Uw nieuwe werkgever
Het is een organisatie die redelijk uniek is in de markt. Ze ontzorgen zorginstellingen en zorgverleners met de financiële administratie en afhandeling. Hun software landschap is volledig ontworpen om hun klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Ze zijn tussen de 100 en 150 man groot en hiervan werken er 23 op IT. Ze zijn zoals je mag noemen IT Driven. Een jonge en informele organisatie waarin leuke projecten en ambities in het vooruitzicht liggen.

Uw nieuwe functie
Je komt in een team van 23 andere IT collega’s waar jij verantwoordelijk wordt voor het beheer en bouw van de DWH omgeving. Je komt in een hecht team terecht wat tijd heeft voor gezelligheid maar ook gedreven en ambitieus is. Je gaat projectmatig te werk en altijd op zoek naar de juiste oplossing. Dit doe je van nature door te communiceren met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de architectuur van de omgeving. Je onderhoudt de huidige ETL processen en breidt waar nodig verder uit. Daarnaast beheer en bouw je het Datawarehouse, houdt je bezig met problemsolving en performance tuning. Ook ga je meedenken en helpen de BI omgeving verder in te richten.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Je HBO diploma heeft je een goede basis gegeven van IT en Business in het algemeen. Daaropvolgend heb je inmiddels 3 jaar werkervaring opgedaan binnen BI Projecten. Je bent bijvoorbeeld toe aan je tweede of derde baan. Je hebt algemende BI kennis als ster modelleren en relationele databases. Daarnaast heb je als technische kennis: De Microsoft BI stack SSIS, SSAS, SSRS. Je hebt kennis van T-SQL en daarnaast heb je kennis van algemene dashboard en reporting kennis met als pré Kyubit, Pragmatic Works - Task Factory.

Wat krijgt u daar voor terug?
Je krijgt een zelfstandige en afwisselende functie als Datawarehouse / ETL Specialist in een open / dynamisch team. De organisatie heeft een open, vriendschappelijke en professionele sfeer met korte communicatielijnen. Je wordt een belangrijk onderdeel in een groeiende organisate op een mooie locatie in Almere. Daarnaast hanteren ze en pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage, 27 vakantiedagen en nog vele andere voorwaarden.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature