Zoek vacatures


Eventmanager

Titel: Eventmanager
Werkgever: Hays
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam / Noord-Holland

Omschrijving:
Jouw nieuwe werkgever

Het bedrijf waar je gaat werken kent een jonge, internationale werkomgeving en is gevestigd in Amsterdam. Ze hebben een innovatief B2B event concept ontwikkeld en groeien razendsnel. Er hangt een positieve, resultaatgerichte sfeer en iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen.

Je nieuwe functie

In deze rol als Event Manager ben je verantwoordelijk 16 tot 20 evenementen per jaar. Je bent zowel voor als tijdens het evenement HET aanspreekpunt voor de gasten op het evenement (zowel topbeslissers van top 500 bedrijven als IT dienstverleners).
Jouw takenpakket is tweeledig: 80 procent van je werkzaamheden bestaan uit partner coaching. De voorbereiding voor een nieuwe evenement begint al op het moment dat het huidige evenement net afgesloten is. Het is jouw taak om te zorgen voor een optimale klantbeleving op het evenement en om zoveel mogelijk re-bookings (nieuwe reserveringen voor het volgende evenement) te verwezenlijken. In jouw takenpakket zit ook een stukje coaching, op het evenement worden vraag en aanbod samengebracht en wordt er actief ‘genetwerkt’. IT dienstverleners boeken 15minute meetings met de topbeslissers van top 500 bedrijven en jij voorziet de IT dienstverleners van tips en tricks. Hiervoor organiseer je coaching sessies, zo bereid je de IT dienstverleners optimaal voor op een succesvol evenement. Jij leert ze hoe ze persoonlijke berichten op kunnen stellen voor de 15minute meetings, geeft ze tips hoe ze zichzelf het beste kunnen presenteren et cetera. Kortom jij begeleidt de solution providers volledig in de aanloop naar het evenement.
De overige 20 procent van je taken liggen op het gebied van Venue Management. Hier komen alle praktische zaken voor de organisatie van het evenement bij kijken. Hierbij kun je denken aan het afsluiten van contracten en onderhandelingen met hotels, het boeken van vergaderzalen, bestellen van catering en nog veel meer.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

De kandidaat die wij zoeken heeft minimaal een HBO opleiding afgerond en bij voorkeur een hospitality achtergrond. Voor jou is spreken voor een groot publiek geen probleem, je hebt een groot gevoel voor gastvrijheid en een hoge gunfactor. Jouw Nederlands en Engels zijn vlekkeloos zowel in woord als geschrift. Daarnaast wordt er verwacht jij gedurende de evenementen continue aanwezig bent. Dit houdt in dat je tijdens de evenementen lange dagen maakt. De evenementen duren per evenement maximaal 2 dagen. Je hebt een sterke affiniteit met sales, omdat jouw uitdaging lig in het genereren van zoveel mogelijk re-bookings voor volgende evenementen. Hier staat voor jou bovenop het basissalaris dan ook een aantrekkelijke bonus tegenover. Het is van groot belang dat jij een echte relatiemanager bent en je bent graag een aanspreekpunt voor praktisch iedereen.

Wat krijg je daar voor terug?

Het bedrijf waar je gaat werken kent een jonge, internationale werkomgeving en is gevestigd in Amsterdam. Ze hebben een innovatief B2B event concept ontwikkeld en groeien razendsnel. Er hangt een positieve, resultaatgerichte sfeer en iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Je collega’s zijn jong, gedreven en hebben een open houding. Iedereen helpt elkaar en is er op gebrand om te blijven leren om zo de beste te worden in hun vak. Om deze reden is er een zeer goed onboarding programma en worden er geregeld trainingen gegeven. Ook is er veel internationaal contact met de collega's in de andere landen en ga je minimaal 1x per jaar naar het hoofdkantoor in het buitenland. Er wordt hard gewerkt en geboekte successen worden gevierd met champagne. Het salaris is marktconform en je kunt mooie bonussen verdienen. Er liggen veel (internationale) kansen om door te groeien en een lease auto is 1 van de aantrekkelijke secundaire voorwaarden die de werkgever jou biedt.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature