Zoek vacatures


Field Engineer (internationaal)

Titel: Field Engineer (internationaal)
Werkgever: V-NOM
Plaats: Gouda
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Field Engineer word je (wereldwijd!) ingezet bij het opbouwen en in bedrijf stellen van machines en/of complete productielijnen die aan de klant zijn geleverd. Ook service en onderhoud behoren tot de werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden volledig onder eigen verantwoordelijkheid verricht, vaak met steun van medewerkers van de klant. De opdrachten kunnen in duur variëren van enkele dagen tot circa 6 weken - uitzonderingen daargelaten.Functie-eisen
  • Voor het succesvol vervullen van deze functie is kennis op MTS-niveau noodzakelijk (werktuigbouwkunde).
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek wordt op prijs gesteld
  • Spreekvaardigheid in de Engelse en Duitse taal is belangrijk om over technische zaken te kunnen overleggen met de klant
  • Ervaring in machinebouw en installatietechniek is een pre
  • De werkzaamheden zijn zeer specialistisch en het vergt enige tijd om ze zelfstandig uit te kunnen voeren. Vanzelfsprekend is er sprake van goede begeleiding en een gedegen interne opleiding.
Arbeidsvoorwaarden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature