Zoek vacatures


Field Service Engineer E (internationaal)

Titel: Field Service Engineer E (internationaal)
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: tricht
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever (regio Geldermalsen) innoveert en produceert sorteer- en verpakinstallaties. De hoogwaardige sorteerinstallaties die zij ontwikkelen en produceren gaan de hele wereld over.
Onze opdrachtgever bouwt installaties voor een grote variëteit aan sorteerbehoeften. Daarom zijn zij modulair opgebouwd. Voor elke sorteerbehoefte kunnen zij een passende oplossing vinden. Bovendien kan iedere sorteerinstallatie in een later stadium aangepast worden aan de groei van de onderneming of aan nieuwe sorteerinzichten.
De unieke sorteerinstallaties en meetsystemen bieden oplossingen die functionaliteit, gebruikersgemak en sorteerbehoeften combineren.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2444? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Zoekwoorden: Field Service Engineer internationaal service monteur onderhoudsmonteur monteur Machinebouw PLC siemens S7 elektrotechniek  mechatronica  wtb  werktuigbouwkunde commissioning engineer Mitsubishi allen bradley  omron bestuurlingstechniek commissioning Scada HMI profibus ethernet elektro

Functieomschrijving

Na een gedegen inwerkperiode wordt u als gespecialiseerd Servicemonteur betrokken bij het installeren van hoogwaardige sorteerinstallaties bij klanten wereldwijd. U bent in staat om de geïnstalleerde machine te testen, te optimaliseren en in bedrijf te stellen. Ook zorgt u voor een correcte en duidelijke instructie van de klant en geeft u op vakkundige wijze advies over de installatie. Daarnaast verricht u zelfstandig service en onderhoud aan de installaties en kunt u voor storingen worden ingezet. U houdt van afwisseling in werkzaamheden en voelt u thuis binnen een internationale werkomgeving.

Functie-eisen

Naast minimaal MTS–E++ / HTS-E en affiniteit met de machinebouw, hebt u minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring. U spreekt Duits en Engels (Spaans/Frans is een pré). Daarnaast hebt u ervaring met PLC besturingssystemen en bij voorkeur datanetwerken en Windows in de machinebouw.
U bent praktisch, flexibel, klantvriendelijk, service- en teamgericht ingesteld. Daarbij ontbreekt het niet aan een goed analytisch vermogen en stressbestendigheid. Uiteraard bent u bereid om veelvuldig in het buitenland te werken ook op onregelmatige tijden.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature