Zoek vacatures


Field service Engineer (Internationaal)

Titel: Field service Engineer (Internationaal)
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Den Bosch
Provincie: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bedrijf is een grote speler in moderne techniek. Wij ontwikkelen en installeren speciaal machines voor klanten wereldwijd. Daarnaast is het ontwikkelen en bouwen van gereedschappen al sinds de oprichting een kerntaak van ons bedrijf.

Machines worden wereldwijd afgezet. Door de combinatie van machinebouw en gereedschap ontwikkeling bieden wij een optimaal concept. Wij dragen de complete verantwoordelijkheid voor de realisatie van uw productontwerp.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1296? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Zoekwoorden: Field Service Engineer internationaal service monteur onderhoudsmonteur monteur Machinebouw PLC siemens S7 elektrotechniek  mechatronica  wtb  werktuigbouwkunde commissioning engineer Mitsubishi allen bradley  omron bestuurlingstechniek commissioning Scada HMI profibus ethernet elektro

Functieomschrijving

In deze functie wordt van u verwacht dat u geheel zelfstandig servicewerkzaamheden uitvoert aan machines bij klanten in binnen- en buitenland. Tevens behoren het ombouwen en aanpassen van machines en het oplossen van storingen tot uw taken. Als Service Engineer bent u het visitekaartje van het bedrijf en zorgt u door middel van een dienstverlenende houding en 'hands on'-mentaliteit voor een goede klanttevredenheid.

Uw achtergrond:
• een afgeronde MBO-4 opleiding (richting elektrotechniek
• brede kennis op het gebied van elektrotechniek, mechanica, pneumatiek, hydrauliek, PLC-besturingen (Siemens S7), productsoftware en machinebesturingen
• ervaring in het vakgebied, bij voorkeur opgedaan in de machinebouw
• goede kennis van de Duitse en Engelse taal
• bereidheid tot veelvuldig verblijf in het buitenland (weekenden meestal thuis)
• bereidheid tot het werken op onregelmatige tijden
• persoonskenmerken: u heeft een flexibele instelling, u bent klant- en resultaatgericht, zelfstandig, inventief en creatief. U heeft gevoel voor commercie en beschikt over een analytisch en probleemoplossend vermogen en goede communicatieve vaardigheden.
Ook jonge starters, met een afgeronde MBO-4 opleiding (richting elektrotechniek), worden uitgenodigd op deze vacature te solliciteren. Zij zullen binnen onze organisatie verder worden opgeleid.

Functie-eisen

Bij dit bedrijf werken uitsluitend goed opgeleide vakmensen. Door ons specialisme hebben zij voor een deel hun opleiding intern genoten. Ze vormen het fundament van ons bedrijf. Daarom doen wij er alles aan om onze arbeidsomstandigheden optimaal te houden. De innovatieve sfeer geeft ruimte aan creatieve geesten en aan mensen die van aanpakken houden.
Wij bieden
Uitdagende en groeigerichte functies binnen een sterke en gezonde organisatie. Een dynamische, technisch interessante werkomgeving bij een internationaal georiënteerd bedrijf. Enthousiaste en gemotiveerde collega's, en een prettige werkomgeving. We bouwen een product waar we trots op zijn! Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettig werkklimaat in een uitstekend geoutilleerd bedrijf.

Voor diverse opdrachtegvers in Noord Brabant, Limburg en Gelderland zijn wij zoekende naar soortgelijke profielen.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature