Zoek vacatures


Field Service Engineer limburg / Noord Europa

Titel: Field Service Engineer limburg / Noord Europa
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Roermond
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf ontwikkeld en bouwt metaal bewerking machines, deze machines worden wereldwijd verkocht. Er werken mensen met een enorme technische passie. Dagelijks werken zij samen aan een kwalitatief hoogwaardig product. Dit gebeurt in een betrokken en collegiale werksfeer.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4106? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.


Zoekwoorden: Field Service Engineer internationaal service monteur onderhoudsmonteur monteur Machinebouw PLC siemens S7 elektrotechniek  mechatronica  wtb  werktuigbouwkunde commissioning engineer Mitsubishi allen bradley  omron bestuurlingstechniek commissioning Scada HMI profibus ethernet elektro

 

 

Functieomschrijving

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het repareren en oplossen van storingen aan de machines bij onze klanten in binnen- en buitenland. Je analyseert de problematiek van de machines en geeft een adequate terugkoppeling aan de afdeling service. Je repareert machines en adviseert de klanten over mogelijke storingen. Daarnaast voer je waar nodig revisiewerkzaamheden uit. Door de weeks ben je, met name in Europa, vooral zelfstandig onderweg (met ondersteuning van je collega's als dat nodig is) en in de weekenden ben je thuis.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde op minimaal MBO-Plus niveau.
• Je hebt relevante kennis van metaal-bewerkingsmachines.
• Je hebt kennis van Besturingstechniek en Elektrotechniek.
• Je bent flexibel en vindt het niet erg om langere tijd (werkweek) van huis te zijn.
• Je hebt een goede basiskennis van de Engelse en Duitse taal.
• Je hebt een service- en klantgerichte instelling.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature