Zoek vacatures


Field Service Engineer Machinebouw Nederland / Belgie

Titel: Field Service Engineer Machinebouw Nederland / Belgie
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Ede Gld
Provincie:

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever ontwikkeld en levert weeg-,  doseer- en verpakkingssystemen voor de food en non-food industrie.  Tevens bouwt deze firma de randapparatuur voor het completeren van volledige lijnen. Doelstelling  is om een verpakkingslijn te bouwen afgestemd op de product en  wensen van haar klanten. De klant heeft daarbij slechts met één totaalleverancier te maken.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4143? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

 

Zoekwoorden: Field Service Engineer internationaal service monteur onderhoudsmonteur monteur Machinebouw PLC siemens S7 elektrotechniek  mechatronica  wtb  werktuigbouwkunde commissioning engineer Mitsubishi allen bradley  omron bestuurlingstechniek commissioning Scada HMI profibus ethernet elektro

Functieomschrijving

Een service engineer met doorgroei naar (meewerkend) service manager.
• Hij of zij heeft een elektrotechnische achtergrond, minimaal MBO niveau met affiniteit in werktuigbouw en besturingstechniek. Ervaring in de verpakkingsindustrie is een pre.
• Moet in omgeving Veenendaal wonen (bijv. binnen straal van max. 25km)
• Is zeer zelfstandig, kan goed communiceren (ook in Engels en Duits met enigszins Frans en/of Spaans als wens maar is geen eis) en is bereid ook buiten normale werkuren telefonisch beschikbaar te zijn.

De werkzaamheden bestaan uit het installeren en onderhouden van weeg- en verpakkingsmachines in voornamelijk de foodindustrie in Nederland en België met bijbehorende storingswerkzaamheden. Sporadisch zijn ook buiten Nederland en België werkzaamheden te verrichten. Af en toe overnachten maar regelmatig onregelmatige werktijden is inherent aan de functie.

Functie-eisen

• Na een inwerkperiode als service engineer zal hij/zij doorgroeien naar meewerkend service manager waarbij deze persoon 3 monteurs aan gaat sturen c.q. inplannen voor projecten en storingswerk.
• De service manager is eerste aanspreekpartner voor technische zaken voor klanten en leveranciers maar zal indien nodig ook zelf nog machines in het veld installeren of storingswerk verrichten.
• Goed kunnen organiseren, stressbestendig, communicatief sterk, klantgericht en flexibel zijn sleutelwoorden voor deze functie.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature