Zoek vacatures


Field Service Engineer

Titel: Field Service Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Venlo
Provincie: Gelderland, Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bedrijf is een internationale hightech organisatie waar speciaal machines worden ontwikkeld en geassembleerd. Door de projectmatige manier van werken wordt iedere medewerker bij het gehele proces betrokken vanaf het ontwerp tot aan de installatie. Onze machines zijn klant specifiek wat het werk uitdagend en afwisselend maakt. Bedrijf telt ca. 100 eigen medewerkers en zo’n 40 ingehuurde collega’s en wordt daarmee gekenmerkt door korte lijnen en een open en informele cultuur.

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1300? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

Zoekwoorden: Field Service Engineer internationaal service monteur onderhoudsmonteur monteur Machinebouw PLC siemens S7 elektrotechniek  mechatronica  wtb  werktuigbouwkunde commissioning engineer Mitsubishi allen bradley  omron bestuurlingstechniek commissioning Scada HMI profibus ethernet elektro

Functieomschrijving

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het uitvoeren van onderhoud en het installeren van upgrades bij klanten wereldwijd.
Het is voor jou een uitdaging om de klant tevreden te stellen, je bent immers het visitekaartje.

Naast het leveren van goede service zorg je dan ook tevens voor een correcte kennisoverdracht aan de klant en bied je de klant een luisterend oor. Aan je eigen collega’s geef je vervolgens feedback omtrent klant specifieke wensen en technische ontwikkelingen.

Wanneer je geen service werkzaamheden uitvoert ondersteun je je collega’s van de afdeling
Customer Support en indien noodzakelijk van de afdeling Production.
Je rapporteert aan de Manager Customer Support.

Functie-eisen

Je hebt een HTS diploma, bij voorkeur richting elektrotechniek, en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
Je beschikt over een zelfstandige en stevige persoonlijkheid. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een goed analytisch vermogen, gevoel voor commercie, organisatietalent en een klantgerichte en representatieve houding.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van de Duitse taal is gewenst.
Andere culturen en internationaal communiceren zie je als een uitdaging.
Tot slot ben je bereid om 50% of meer internationaal te reizen. De werkelijke hoeveelheid reizen is echter compleet afhankelijk van de zich voordoende orders en werkzaamheden.

Wat bieden wij?
Naast marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij bovenal een omgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor diverse opdrachtgevers in Noord Brabant, Limburg en Gelderland zijn wij zoekende naar soortgelijke kandidaten

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature