Zoek vacatures


Field Service Specialist Robotica

Titel: Field Service Specialist Robotica
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Breda
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een betrouwbare partner voor ontwerp, productie, levering, installatie en optimalisatie van volledig geïntegreerde systemen voor intelligente handling van producten.

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4012? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

Zoekwoorden: Field Service Engineer internationaal service monteur onderhoudsmonteur monteur Machinebouw PLC siemens S7 elektrotechniek  mechatronica  wtb  werktuigbouwkunde commissioning engineer Mitsubishi allen bradley  omron bestuurlingstechniek commissioning Scada HMI profibus ethernet elektro

Functieomschrijving

De Field Service Specialist Robotica is verantwoordelijk voor het adequaat oplossen van storingen en projecten bij onze klanten. Je realiseert verbeteringen aan bestaande systemen, waarbij de nadruk ligt op besturingssystemen (o.a. PLC’s van Siemens en robotbesturing). Daarnaast verzorg je trainingen voor de operationele en technische medewerkers van onze klanten. Tevens fungeer je als ambassadeur van de afdeling en adviseer je klanten over mogelijke verbeteringen van de installatie. Ook het intern overbrengen van klantvraagstukken naar de account manager vormt een belangrijk deel van je werkzaamheden.

Functie-eisen

• is een gemotiveerde technicus met brede kennis en interesse en wil, voornamelijk in de Benelux, invulling geven aan deze verantwoordelijke ambassadeursrol.
• kan anticiperen op de behoefte van de klant en geeft een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.
• signaleert problemen, herkent belangrijke informatie en is in staat om verbanden te leggen tussen gegevens.
• komt met oorspronkelijke oplossingen voor problemen die verband houden met de op te lossen vraagstelling.
De werkzaamheden vinden plaats bij de klant als extern. De  verhouding tussen binnen- en buitenwerkzaamheden wordt geschat op 30% binnen en 70% buiten.
• hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek en 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een professionele service- of onderhoudsomgeving.
• hebt ervaring op het gebied van robot programmeren van Fanuc en/of ABB.
• bent bereid deel te nemen aan consignatiediensten en geregeld over te werken en in de weekenden te werken, indien de omstandigheden daartoe aanleiding geven.
• kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
• bent klant- en servicegericht en doortastend.
• bent in staat je op vaktechnisch niveau goed uit te drukken in de Engelse en Duitse taal.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature