Zoek vacatures


Fijnmechanisch Revisiemonteur - Werving & Selectie

Titel: Fijnmechanisch Revisiemonteur - Werving & Selectie
Werkgever: Adecco
Plaats: Panningen
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Panningen

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vanaf tekening reviseren en repareren van (complexe) sub samenstellingen, alsook complexe samenstellingen bestemt voor de afdeling Service en eigen machines. Het betreft componenten als hoofdspillen, bewerkingskoppen, aandrijfmotoren, etc. Deze componenten bestaan uit enkele tientallen tot duizend onderdelen met hydraulische pneumatische, mechanische en elektrische delen. Daarnaast voer je testen en metingen uit en bent verantwoordelijk voor het bewaken en borgen van de kwaliteit van de componenten.

Profiel:
Fijnmechanische ervaring in de machinebouw is vereist.
Afgeronde opleiding WTB i.c.m. gedegen fijnmechanische werkervaring. Daarnaast ben je in staat om tekeningen tot in detail te lezen en heb je kennis van Elektro. Je kunt nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig werken en bent inventief en oplossingsgericht ingesteld.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende machinebouwer en probleemoplosser voor de metaalverspanende industrie. Een zeer innovatieve organisatie waar passie voor techniek voorop staat! Zoek jij een nieuwe uitdaging in een afwisselende en technische hoogstaande werkgever? Neem contact op!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature