Zoek vacatures


FINANCIAL ACCOUNT MANAGER

Titel: FINANCIAL ACCOUNT MANAGER
Werkgever: Hays
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Amsterdam / Noord-Holland

Omschrijving:
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ambitieuze Accountant die de rol van Financial Account Manager medior wil gaan vervullen.

Your new company
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd Trustkantoor (BFI, Bijzondere Financiële Instelling) in Nederland. Haar cliënten zijn o.a. beursgenoteerde (S&P/Fortune 500) multinationals, banken, verzekeraars en vermogende particulieren waarvoor zij een breed aantal diensten levert om uiteindelijk hun wereldwijde belastingdruk te verlagen. Het Trustkantoor houdt zich bezig met het beheren van deze vennootschappen. Een Nederlandse (houdster)vennootschap is fiscaal aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders omdat Nederland gunstige belastingverdragen en fiscale structuren kent. De onderneming is de laatste jaren uitgegroeid tot een wereldwijde speler met het hoofdkantoor in Amsterdam.

Your new role
Als Financial Account Manager ben je verantwoordelijk voor een goed beheer van de aan jou toevertrouwde cliënt vennootschappen met betrekking tot zowel de administratieve, juridische en fiscale als de overige aspecten. In samenwerking met de externe adviseurs zet je deze financiële en juridische structuren op. Je verzorgt de financiële administraties, stelt de statutaire jaarrekeningen op (met toelichting) conform Dutch GAAP / IFRS. Daarnaast stel je ad-hoc en periodiek rapportages op, verzorgt de aangiftes omzetbelasting en/of loonbelasting, BTW en VPB. Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden is het onderhouden van contacten met aandeelhouders, cliënten en andere relevante partijen. Op cliëntniveau schakel je veelal met de CFO en/of de Holding Controller. Daarnaast ben je de contactpersoon en het eerste aanspreekpunt voor banken, accountants, belastingadviseurs en andere externe kantoren.

What you'll need to succeed
Jij beschikt over minimaal een hbo-diploma in Accountancy of Bedrijfseconomie. Je bent werkzaam bij een van de Big 4 dan wel één van de grotere accountancy kantoren of je bent werkzaam bij een Trust organisatie en toe aan een volgende stap. Je hebt circa 3 tot 5 jaar relevante werkervaring waarbij de focus ligt op (bijvoorkeur internationale) samenstelpraktijk. Jij stelt de juiste prioriteiten en je kunt goed omgaan met deadlines / adhoc werkzaamheden. Jij hebt kennis van of bent bekend met IFRS en Dutch GAAP. Uiteraard ben je cijfermatig en accuraat ingesteld en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

What you'll get in return
Een marktconform salaris en een dynamische werkomgeving met veel doorgroei mogelijkheden.

What you need to do now
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Upload dan je CV in een Word bestand. Je kunt tevens contact opnemen met Jelle Klumper op telefoonnummer 06-54996035.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature