Zoek vacatures


Financieel (coordinerend) medewerker

Titel: Financieel (coordinerend) medewerker
Werkgever: Hays
Plaats: Delft
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Delft / Zuid-Holland

Omschrijving:
Jouw nieuwe werkgever
Voor onze klant, een multinational opererend technologieconcern, zijn we met spoed op zoek naar een Financieel administrateur om het team te ondersteunen. Onze klant heeft wereldwijd meer dan 84.000 mensen in dienst en levert ruim 55.000 producten en diensten.

Je nieuwe functie
Binnen jouw nieuwe functie houd je je bezig met twee belangrijke werkzaamheden namelijk: Customer Compensation en Sales Compensation.
Binnen Customer compensation valt het volgende:
Het valideren en bewaken van contractuele afspraken met klanten, een van de voorbeelden hiervan zijn groeibonussen en gezamenlijke budgetten voor promotionele acties. Daarnaast ben je bezig met het opzetten van de reserveringen in Visitex. Een reservering opzetten in Vistex betreft een bepaald percentage per product groep per klant om zodoende aan de financial standards te voldoen. Op het moment dat je bezig bent met sales compensation ben je bezig met het valideren en bewaken van variabele van de 3M Sales Represtatives. Je draagt dus zorg voor de calculatie en initiëren van de uitbetaling. Ook werk je mee aan het implementatie proces van SAP.
Voor deze rol is het belangrijk dat je na een jaar minder operationeel bezig gaat zijn. Je raakt meer betrokken bij het proces. Je gaat schakelen met HR, sales en finance managers en gaat het team uiteindelijk aansturen.

 Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Het is belangrijk dat je een afgeronde HBO financiële opleiding hebt. Hiervoor is geen werkervaring vereist. Wanneer je financiële bijbanen of minoren hebt gevolgd is dat een pre. Het is belangrijk dat je een uitgebreide kennis van Excel hebt en je bij grote voorkeur kennis hebt van SAP. Er wordt verwacht dat je zeer accuraat bent en nauwkeurig te werk gaat. Assertiviteit wordt er verlangd, maar durf controle vragen te stellen.

 Wat krijg je daar voor terug?
Wegens het opzetten van een vernieuwede backoffice is deze nieuwe functie ontstaan. In eerste instantie is dit een tijdelijke functie voor een jaar. Dit contract zal via Hays lopen. Uiteraard zijn er wanneer jij jezelf laat zien altijd kansen en mogelijkheden tot verlenging

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze financiële uitdaging vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat jij zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature