Zoek vacatures


Flex verkoper

Titel: Flex verkoper
Werkgever: Maintec
Plaats: AMSTERDAM
Provincie: Utrecht, Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Over Bikeflex

Bikeflex is dé intermediair voor personeel in de tweewielerbranche. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn op deze mooie branche, kunnen wij als geen ander bemiddelen tussen personeel en werkgevers. Wij kennen de vraag en het aanbod in de fietsenbranche en kunnen als geen ander inschatten welke fietstechnicus past bij welk bedrijf en andersom.

Ontwikkelen van talent

In onze eigen Bikeflex Academy leiden wij mensen op tot basis fietstechnicus. Als jij fietstechnicus wilt worden, kun je jezelf inschrijven. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van onze Academy voor de (bij)scholing van hun personeel.

Plaatsen van talent

Mensen die als werkervaring hebben in de fietsenbranche, bemiddelen wij naar een baan bij één van de opdrachtgevers waar wij zaken mee doen. Zo bevorderen wij de mobiliteit op de arbeidsmarkt in de fietsenbranche.

Functieomschrijving

Voor een klant zijn wij per direct op zoek naar extra verkopers. Je helpt mee in de verkoop op drukke dagen (o.a. zaterdag) in de winkels.
Je bent gek van fietsen en je weet alles van onze producten. Daarnaast ben je professioneel en vind je het heel leuk om de klanten tevreden te maken.
In de volgende regio's zoeken wij medewerkers;
Utrecht
Rotterdam
Den Haag
Amsterdam

Functie-eisen

Functie eisen:
• Passie voor fietsen. (elektrische fietsen, bakfietsen en speed pedelecs)
• Woonachtig in regio van een winkel
• Commercieel en communicatief vaardig
• Eerlijk en betrouwbaar
• Flexibel beschikbaar

Bezoek www.bikeflex.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature