Zoek vacatures


Functioneel Applicatiebeheerder Logistiek

Titel: Functioneel Applicatiebeheerder Logistiek
Werkgever: Hays
Plaats: Aalsmeer
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Aalsmeer / Noord-Holland

Omschrijving:
Functioneel Applicatiebeheerder Logistiek

Zorg jij voor het optimaal functioneren van onze bedrijf kritische applicaties bij Logistiek Aalsmeer?

De functie
Als Functioneel Applicatiebeheerder hou je, samen met 3 collega’s alle bedrijfkritische applicaties in de logistiek draaiende. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons dockreserveringsysteem voor kwekers om bloemen en planten af te leveren. Het scansysteem dat alle bloemen en planten volgt van aanvoer tot veilen tot afleveren bij de klant of de software van onze fustadministratie.

Op de werkvloer hebben we key users opgeleid maar jij bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers bij functionele vragen als de key user geen antwoord kan geven op de vraag. Je bent de contactpersoon voor incidenten en problemen en verhelpt de eerste verstoringen. Je ondersteunt bij het structureel oplossen van problemen. Daarnaast stel je gebruikers op de hoogte bij eventuele storingen. Omdat het gaat om bedrijfkritische applicaties zijn deze taken ten alle tijden jouw prioriteit.

Daarnaast zorg je dat de applicaties op de juiste wijze gebuikt worden door kennisoverdracht naar de gebruiker. Je neemt ook deel in projecten waar jij een bijdrage levert door je vakinhoudelijke en logistieke kennis. Jij kent de wensen en eisen van de gebruikers. Je zal van tijd tot tijd nieuwe functionaliteit testen of testplannen maken en gebruikerstesten coördineren. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het draaien van rapportages uit de systemen. Het is een mooie veelzijdige functie als Functioneel Applicatiebeheerder in het hart van onze organisatie.

Je profiel
- Van de Functioneel Applicatiebeheerder wordt verwacht dat je afgeronde Hbo-opleiding hebt. Dit bij voorkeur in een ICT- en/of Logistieke richting.
- Je beschikt over ten minste 5 jaar werkervaring met ICT systemen/een soortgelijke functie. Kennis en/of ervaring met logistieke processen is daarbij waardevol;
- Kennis van en ervaring met Excel en Business Objects is een pré;
- Je bent vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
- Belangrijke competenties voor deze functie vinden wij: probleemanalyse, klantgericht, kwaliteitsgericht, resultaatgericht en het nemen van verantwoordelijkheid.

Wij bieden
- Een zeer interessante functie midden in het hart van de Operatie van FloraHolland!
- Het betreft een functie voor 38 uur per week verdeeld over 5 dagen tijdens kantoortijden en je werkt in Aalsmeer;
- Maximumsalaris in de schaal is € 3700,- per maand exclusief vakantiegeld. Daar hoort ook nog een aantrekkelijk secundaire arbeidsvoorwaardenpakket bij met minimaal 27 vakantiedagen, mogelijkheid tot flexibel werken, uitstekende pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage).
- Daarbij biedt FloraHolland uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

De afdeling
De afdeling Bedrijfsbureau valt onder Logistiek Support waar ook de Planners, de Flexgroep (flexmedewerkers en uitzendkrachten) en Zoeken&Correctie onder valt (totaal 80 medewerkers). Het Bedrijfsbureau ondersteund met 10 medewerkers logistieke afdelingen op het gebied van rapportages, Functioneel Applicatie Beheer, administratieve ondersteuning en ruimtebeheer. De Functioneel Applicatie Beheerders zorgen voor het testen, beheren en onderhouden van software voor de Logistieke afdelingen.

In Aalsmeer zijn er 4 Functioneel Applicatie Beheerders. De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor het ontvangen, distribueren en afleveren van sierteeltproducten in Aalsmeer. De afdeling bestaat uit zo’n 800 medewerkers en heeft als specifieke opdracht zorg te dragen voor een veilig, betrouwbaar, efficiënt en voorspelbaar logistiek proces teneinde een excellente dienstverlening met toegevoegde waarde voor klanten te bereiken.

Onze cultuur is pragmatisch, oplossingsgericht en doelgericht. Wij zoeken mensen met lef, eagerness en een aanpakmentaliteit. De organisatie telt zo'n 3300 medewerkers verdeeld over 5 locaties. Wij bieden je een uitdagende positie binnen een zeer dynamische omgeving met zo’n 200.000 transacties rond 100 miljoen bloemen en planten per dag. Durf jij te werken in een omgeving waar geen enkele dag hetzelfde zal zijn?
  
Interesse?
Als je wilt solliciteren kan dat via de onderstaande 'Solliciteer' button. Wij ontvangen graag je cv en motivatie waarin je je competenties en ervaring toelicht en waarom je juist interesse hebt in werken voor FloraHolland.

Voor meer informatie over bovengenoemde functie kun je contact opnemen met Tanja van der Krabben, Corporate Recruiter bij FloraHolland op 06-53130480.

Voor meer informatie over FloraHolland, kun je terecht op www.floraholland.com

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature