Zoek vacatures


Gecertificeerd TIG-lasser RVS / Staal (141)

Titel: Gecertificeerd TIG-lasser RVS / Staal (141)
Werkgever: Maintec
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zeeland, Zuid-Holland, Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Maintec is specialist in het opleiden en detacheren van technisch personeel. Door onze grote kennis van en ervaring in de technische sector zijn wij in staat de hoogste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als vakkrachten.

Functieomschrijving

In de metaalverwerkende industrie bestaat een aanzienlijk deel van de installaties uit pijpen en buizen die vervaardigd zijn uit (staal en of roestvast)staal. Voor de lasverbindingen worden hoge eisen gesteld.

Voor diverse opdrachtgevers in Zuid-Holland / Zeeland / Brabant / Limburg zoeken wij regelmatig gecertificeerde lassers. Hierbij kan je in loondienst werken of als ZZP-er.

Ben jij gecertificeerd lasser en beschikbaar voor onze projecten?

Functie-eisen

- geldig lascertificaat 141 staal en/of rvs met doorgestempelde stempelkaart
- geldig VCA certificaat

Arbeidsvoorwaarden

Als vakman of -vrouw moet je beloning recht doen aan de job die je verricht. Daar staat Maintec voor. Daarom schalen wij iedere medewerker altijd in volgens de CAO die bij onze opdrachtgever geldt. Jij bent er daardoor zeker van dat je krijgt wat je verdient. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat alle randvoorwaarden dik in orde zijn.

Sollicitatieprocedure

Als je interesse hebt in deze functie, dan ontvangen we graag een cv met een motivatiebrief. Aan de hand hiervan bepalen we of je in aanmerking komt voor het vervolgtraject. Het vervolgtraject bestaat o.a. uit een intakegesprek en eventueel uit een kennismaking met onze opdrachtgever.

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature