Zoek vacatures


Hardware Engineer / Projectleider

Titel: Hardware Engineer / Projectleider
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: hengelo ov
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, gevestigd op twee locaties in het oosten van Nederland, is een technische dienstverlener die oplossingen biedt op het gebied van o.a. industriële productie- en procesautomatisering, machinebesturingen en gebouw gebonden installaties.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3445? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

Binnen de organisatie ben je actief in de functie als zelfstandig hardware engineer, ontwerpen van besturingstekeningen van alle voorkomende elektrotechnische installaties binnen de procesindustrie
maar ook machinebesturingen. M.b.v. E-Plan of Autocad werkt je deze uit in o.a. hoofd- en stuurstroomschema’s, kastlay-outs en aansluitschema’s. Je ondersteunt en begeleid de projecten van de afdeling panelenbouw.
In je rol als projectleider ondersteun en assisteer je de monteurs in de buitendienst op je eigen projecten. Je bewaakt je budget en registreert het meer/minderwerk op je lopende projecten in samenspraak met de opdrachtgever.

Functie-eisen

HBO elektrotechniek (EPA)
Kennis van 2-D AutoCAD, P&ID’s en E-plan
Automatiseringskennis w.o. Office, ERP
Communicatief vaardig

Inhoudelijke en diverse projecten met persoonlijke doorgroeimogelijkheden.
Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de metaal Cao.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature