Zoek vacatures


hardware Engineer Machinebouw

Titel: hardware Engineer Machinebouw
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Breda
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een betrouwbare partner voor ontwerp, productie, levering, installatie en optimalisatie van volledig geïntegreerde systemen voor intelligente handling van producten.

Wij bieden
Een uitdagende functie bij een innoverend, informeel bedrijf in een internationale werkomgeving met aansprekende klanten en fascinerende technische systemen. En ook nog: marktconforme arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro) waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, flexibele werktijden waarmee een nog betere balans tussen werk en privé gecreëerd kan worden, collectieve ziektekostenverzekering, opleidingsmogelijkheden en goede doorgroeimogelijkheden.

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4309? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

Functieomschrijving

Als Hardware Engineer ontwerp en ontwikkel je hardware voor besturingssystemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inwerken, begeleiden en coachen van toegewezen collega engineers en tekenaars. Verder begeleid en beoordeel je uitbestedingsactiviteiten en verzorg je hiervoor de benodigde documenten.

 

Functie-eisen

Je bent een ervaren hardware engineer die het leuk vindt om in een multidisciplinair team te werken. Je kunt goed samenwerken, bent analytisch sterk en resultaatgericht. Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal andere wensen:
- Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Elektrotechniek.
- Je beschikt over gedegen kennis van de toe te passen internationale richtlijnen en normen voor hardware engineering.
- Je hebt ervaring met ervaring met Eplan P8.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature