Zoek vacatures


Hardware Engineer

Titel: Hardware Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Enschede
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

De discipline Elektrotechniek van dit bedrijf is een belangrijke  pijler. Voor alle industrieën
focust men  zich voor wat betreft de engineering op het ontwerp en de uitvoering van veelsoortige elektro-installaties.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4353? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

Als Hardware Engineer ben je in staat om zowel kwalitatief als kwantitatief op een juiste wijze automatiseringsprojecten te engineeren m.b.t. elektrotechnische systemen voor industriële toepassingen. Vanuit opgestelde specificaties en systeemdefinities draag je zorg voor de benodigde hardware engineering en het ontwikkelen van de benodigde elektrotechnische tekenpakketten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het selecteren en specificeren van materialen, het voeren van technisch overleg met de opdrachtgever, het op basis van afwijkingsrapporten overleggen van meerwerken aan de projectleider, het rapporteren van de voortgang van de werkzaamheden en de omvang (uren) aan de projectleider.

Functie-eisen

• Je beschikt over door werkervaring en/ of afgeronde opleiding verkregen MBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante vakgerichte cursussen op het gebied van ( hardware) engineering van elektrotechnische besturingsinstallaties.
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
• Je hebt oog voor detail, bent creatief, accuraat, kwaliteitsbewust en betrokken.
• Je bent een ervaren technicus die bewezen heeft een meerwaarde te kunnen betekenen in projecten en als vraagbaak kan fungeren voor projectleiders.
• Je beschikt over kennis van de geldende voorschriften en regelgevingen als Machinerichtlijn, NEN1010, NEN3140 e.d. en de benodigde ervaring met CAD systemen als AutoCAD, E-Plan en StabiPlan.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature