Zoek vacatures


HBO/WO richting planologie/geografie afgerond?

Titel: HBO/WO richting planologie/geografie afgerond?
Werkgever: Start People
Plaats: Duiven
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Gelderland

Salaris indicatie:
in overleg

Opleidingsniveau:
HBO

Beschrijving
Als Medewerker Bodemdesk maak je deel uit van een afdeling welke zich richt op het in kaart brengen van de bodemgesteldheid bij projecten voor de aanleg van electriciteits- en gasnetten. Je verricht analyses omtrent bodemkwaliteit en bodemverontreiniging. Je voert bodemonderzoek uit m.b.v. diverse systemen (o.a. GIS) en wint informatie in bij externe partijen zoals het kadaster en de gemeente. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitzetten en coördineren van bodemonderzoeken en milieuprocedures bij adviesbureaus.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/WO studie (bijvoorbeeld richting planologie) eventueel aangevuld met enige werkervaring. Je kunt goed werken met het MS Office Pakket en ervaring met GIS is een pré. Je bent per direct fulltime beschikbaar en woont in de regio Duiven. Als persoon herken je jezelf in de volgende competenties:

  • proactief
  • communicatief sterk
  • gedreven
  • teamplayer
  • sociaal vaardig


Wat wij bieden
Een fulltime functie voor langere tijd. De salarisindicatie bedraagt ? 2773 bruto per maand op fulltime basis. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet!

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature