Zoek vacatures


Hogere veiligheidskundige

Titel: Hogere veiligheidskundige
Werkgever: Cofely
Plaats: Arnhem
Provincie: Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

COFELY is de grootste technische dienstverlener van Nederland en draagt bij aan een betere wereld met duurzame technologie!

Technologie kent voor ons geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Cofely. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden.

Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.

 

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Health, Safety & Environment (HSE) van Cofely Zuid Nederland regio Oost zijn wij op zoek naar een (Hoger) Veiligheidskundige met veel gevoel voor de praktijk. In deze functie heb je een coachende en stimulerende rol en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, voorbereiding en ondersteuning van activiteiten op het gebied van HSE in de regio Oost. Je bent in staat om wet- en regelgeving en het beleid van Cofely te combineren en dit te vertalen naar de praktijk. Je ziet toe op integrale bewaking op HSE binnen de projecten- en/of onderhoudsorganisatie en het begeleiden en adviseren van alle betrokkenen. Je verzorgt schriftelijke rapportages, incident- en trendanalyses en bent in staat informatie te verschaffen ten behoeve van  het opstellen van het jaarplan en –verslag conform de Arbo-wet. Daarnaast verzorg je interne HSE audits en ben je ondersteunend tijdens ongevallenonderzoek. Je doet de administratieve afhandeling, de rapportage en stelt verbetervoorstellen voor om ongevallen te voorkomen. Je organiseert in- en externe instructie- en voorlichtingsbijeenkomsten. Als veiligheidskundige van de regio Oost opereer je voornamelijk in de regio rondom de vestigingen Arnhem en Deventer, maar maak je samen met collega-veiligheidskundigen deel uit van de stafafdeling HSE van Cofely Zuid Nederland BV.

     

Een afgeronde opleiding op MBO of HBO-niveau met minimaal 5 jaar werkervaring aangevuld met vakgerichte opleidingen, zoals Hoger VeiligheidskundeAanvullende opleidingen op het gebied van veiligheid, audits, kwaliteitszorg en relevante normeringen.

  • Enthousiast
  • Proactief
  • Analytisch inzicht
  • Deskundige persoonlijkheid met goede contactuele eigenschappen
  • Communicatieve vaardigheden

We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Zo heeft Cofely speciaal voor haar medewerkers prijsafspraken gemaakt met een aantal bedrijven. Daardoor profiteer jij van kortingen tot wel 65% op onder meer auto- en computeronderdelen, mobiele telefonie en reizen. Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.Interesse? Solliciteer meteen! Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Recruiter Larren van Meeteren via 06 143 39 302. Wij beantwoorden je vragen graag. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Functie-eisen

Bekijk de vacature op onze website voor meer informatie.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Zo heeft Cofely speciaal voor haar medewerkers prijsafspraken gemaakt met een aantal bedrijven. Daardoor profiteer jij van kortingen tot wel 65% op onder meer auto- en computeronderdelen, mobiele telefonie en reizen. Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer meteen! Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Recruiter Larren van Meeteren via 06 143 39 302. Wij beantwoorden je vragen graag. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature