Zoek vacatures


Hoofdconstructeur

Titel: Hoofdconstructeur
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: eindhoven
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Ingenieus werken met inspirerende, slimme en gepassioneerde vakmensen. Specialisten die hun diepgaande kennis combineren met het vermogen om vanuit een ander perspectief te analyseren.

Ingenieus is analyseren, ontwikkelen, ontwerpen en realiseren, met het succes van de opdrachtgever als uitgangspunt. Het is de toegevoegde waarde van individuele competenties ondersteund door een professionele organisatie met grote expertise en ruime ervaring. Het is geloven en investeren in nauwe samenwerking in de keten en co-engineering met toekomstige maakpartijen.
Barst jouw brein ook van de ideeën over technische concepten en ontwerpen?

De businessunit WTB houdt zich bezig met specifieke machinebouw en het optimaliseren van voortbrengingsprocessen door het ontwikkelen van productiemiddelen en -lijnen. Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren Hoofd-Constructeur.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3867? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2450106.

Functieomschrijving

Eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever op het gebied van zowel technische aspecten als planning en voortgang.
Aansturen van constructeurs en tekenaar-constructeurs.
Construeren en modelleren in 2D en/of 3D en het aansturen van de vervaardiging van alle benodigde van detail- en samenstellingstekeningen.
Adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers en collega's bij het beoordelen van constructieve knelpunten vanaf conceptfase tot oplevering.
Uitvoeren en controleren van benodigde constructieve berekeningen
Binnen het vakgebied volgen van nieuwe ontwikkelingen, beoordelen van consequenties en voorstellen doen voor vertaling naar bureaubeleid.
Verzorgen van projectadministratie en versiebeheer

Functie-eisen

HTS of TU opleiding werktuigbouwkunde
Relevante werkervaring binnen het domein machinebouw en/of bedrijfsmechanisatie
Kennis van één of meerdere 3D CAD-pakketten
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


wat bieden wij:
U Krijgt de kans om een boeiende loopbaan op te bouwen. Wij bieden een professionele werkomgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Binnen een informele werkomgeving wordt er met deskundige collega's aan een leuke diversiteit aan projecten gewerkt. Persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel en wij geven graag vorm aan jouw ambities. Uiteraard word je beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature