Zoek vacatures


Hulpmonteur CV-ketels

Titel: Hulpmonteur CV-ketels
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige Hulpmonteur voor de Installatietechniek. Je gaat werken in een organisatie die is gespecialiseerd in het onderhoud en installeren van cv-ketels. Particulieren, verenigingen van eigenaren èn aannemers behoren tot je klantenkring. Je gaat werkzaamheden uitvoeren die te maken hebben met gas, water, sanitair en verwarming. Als een klant bijvoorbeeld kampt met een verstopte afvoer of iemand zoekt voor het leidingwerk in een badkamer of keuken, dan ga jij oplossingsgericht te werk. Het onderhoud en montagewerk van cv-ketels behoren tot de belangrijkste werkzaamheden tijdens het uitvoeren van deze functie.

Functie-eisen
  • Een afgeronde VMBO opleiding (juiste vakrichting);
  • Bezig met een vakgerichte opleiding of;
  • Voor de functie Hulpmonteur CV beheers je de Nederlandse taal goed,
  • De Hulpmonteur CV is representatief en woonachtig in omgeving Rotterdam/Krimpen a/d IJssel.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit


Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden om door te groeien tot een Allround Installatiemonteur;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie.
Sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Sam van Kester op 010-2239621 of solliciteer direct door je gegevens en cv achter te laten door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je tevens interesse in andere vacatures? Kijk gerust op onze website!

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature