Zoek vacatures


Inbedrijfssteller Regeltechnisch Installaties

Titel: Inbedrijfssteller Regeltechnisch Installaties
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Papendrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

In verband met de uitbreiding van de activiteiten van onze klant zoeken een enthousiaste, kwalitatief en gemotiveerde Inbedrijfsteller voor de afdeling Regeltechniek. De afdeling Regeltechniek is gespecialiseerd in de complete regeltechnische werkzaamheden van klimaatinstallaties. Compleet wil zeggen engineering, paneelbouw, bekabeling, installatie, software en inbedrijfstelling en het gebouwbeheersysteem.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4130? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van (complexe) regeltechnische installaties.
Je bent nauw betrokken bij het ontwerp van diverse, complexe regeltechnische installaties en bijbehorende software.
Als inbedrijfsteller ben je in staat om te beoordelen of de geleverde installatie, inclusief software, daadwerkelijk kan ‘werken’ en voert dan ook de nodige werkzaamheden uit om de installatie werkend te krijgen volgens alle gestelde eisen. Om dit te bereiken heb je ruime kennis van en inzicht in werktuigbouwkundige installaties en je hebt kennis en ervaring met verschillende DDC systemen, bij voorkeur van Priva.
Je bent in staat om opnemers te controleren en te kalibreren, softwarewijzigingen door te voeren en setpoints te wijzigen van o.a. PID regelingen.
Daarbij ben je verantwoordelijk voor de troubleshooting m.b.t. eventuele problemen en het bewerken van goede oplossingen of voorstellen daartoe. Storingsdiensten zijn onderdeel van de functie.

Functie-eisen

• Wij denken voor deze functie aan een zelfstandige, oplossingsgerichte medewerker met een afgeronde relevante MBO opleiding (niveau 4).
• Je hebt aantoonbare ervaring met de hierboven beschreven verantwoordelijkheden.
We verwachten ruime kennis van en inzicht in werktuigbouwkundige installaties en verschillende DDC/PLC systemen (met name van Priva).
• Je hebt verder kennis van datanetwerken en bussystemen zoals BACnet, modbus, M-bus, etc.
• Je bent communicatief vaardig, klantgericht en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature