Zoek vacatures


Inbedrijfsteller Industrie

Titel: Inbedrijfsteller Industrie
Werkgever: Maintec
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht, PLC Programmeur

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel uit onze "Toolkit for Talent". Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Local for Local' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

In het Maintec Leerbedrijf leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel werven wij door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'International Distance Matching'.

Passie en trots

De projecten van onze opdrachtgevers, de werkzaamheden van onze gedetacheerden en onze bemiddeling hebben twee gemeenschappelijke waarden: Passie voor techniek en trots op het werk.

Functieomschrijving

Voor een klant in de omgeving Utrecht zijn wij opzoek naar een inbedrijfsteller. Als inbedrijfsteller houd je je bezig met het testen en inbedrijfstellen van sterk uiteenlopende technische installaties. Je controleert bij besturingsinstrumenten de werking van toegepaste hard- en software. Het werk vereist tevens dat je zeer accuraat te werk gaat, het werk is vaak onder grote tijdsdruk. Je erkt volgend opdracht en je krijgt of informatie aangereikt of je verzamelt zelf de benodigde gegevens. Je werkt afhankelijk van het project zelfstandig of met een aantal collega┬┤s in teamverbnd zowel bij nieuwbouw als bij bestaande installaties.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een MBO-niveau 4 elektrotechniek.
Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in de industrie als inbedrijfsteller.
In je werk heb je overleg met je eigen afdeling engineering, uitvoerend leidinggevenden, de projectleiding en de krant.
Het is dus belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden.

Bezoek nl.maintec.net voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature